Дизайнерката Божидара Бакалова иска да стане майка и вярва, че

...
Дизайнерката Божидара Бакалова иска да стане майка и вярва, че
Коментари Харесай

Божидара Бакалова иска бебе

Дизайнерката Божидара Бакалова желае да стане майка и има вяра, че до три години ще е подготвена това да ѝ се случи. Блондинката, която сподели качества на същински екшън воин във Фермата, е подготвена да отглежда наследника си с мъж или жена като сътрудник.

„ За мен не е значим бракът. Ако вселенската сила обаче ми сервира сродна душа, с която да имаме дете, няма да се спра и да се омъжа или оженя, тъй като не се знае дали ще е жена или мъж. Не разделям хората на полове, а на души. Така че бих се оженила и за жена. Дори ще бъде доста красиво и магическо”, споделя пред сп. LoveStyle Бакалова.

В момента тя няма сериозна връзка, тъй като е на „ прочувствена диета “ и желае да се пречисти от разочарованията, които е претърпяла, написа екран. Близначката на модела Ивайла Бакалова проговори и за връзката си с Люси Дяковска, която беше признала преди години, че Божидара е една от огромните ѝ любови.

„ Люси има доста положително сърце, всеотдайна е в любовта и постоянно не я правят оценка. Връзката ни беше изпълнена с доста смях, завършения и споделени хубави мигове, само че пристигна миг през 2008 година, в който всяка да продължи по пътя си. Е, когато се разделихме, не всичко беше по мед и рози, тъй като аз взех решение да ѝ дам цялата независимост, с цел да се развива. Нея това я нарани, защото малко или доста имахме други хрумвания за бъдещето. Вътрешно съм се молела да ми елементарни, само че мисля, че тя не ми е гневна и не ме ненавижда, тъй като съм ѝ дала доста любов”, признава Бакалова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР