Дизайнери от цял свят презентираха модата и културата на своите

...
Дизайнери от цял свят презентираха модата и културата на своите
Коментари Харесай

Околосветско пътешествие от подиума на Sofia Fashion Week

Дизайнери от целия свят презентираха модата и културата на своите страни. Тази година Седмицата на модата бе подкрепена с изключителното подпомагане на интернационалната организация MIKTA и посолствата на няколко страни у нас.

Грандиозно завръщане на сцената на Sofia Fashion Week направи Албена Александрова и “Рошавата гарга”. Инсценизацията по план на дизайнера показа на подиума редица международни топ марки, както и авторски дрехи. Лице на сбирката е Маринела Павлова, а специфичен посетител - Александра Николова - Супер модел на България - 2003 година, известна още като DJane Alexa.

Със страховит саунд и въодушевление италианският бранд Anima Gemella показа модели и за най-претенциозните дами, които акцентират хубостта, задоволяват капризите и осъществят фантазиите със пристрастеност и цветове.

Младата и надарена Марина Кискинова бе музикалната звезда на вечерта, която зареди публиката с въодушевление, а на сцената се появи с няколко атрактивни аутфита по последни трендове.

Дефилетата продължиха със Sahoco, които показаха неустоими оферти за дамите. Моделите са въодушевени от великолепието и чувствеността на дамите, които осъзнават своята мощ и тази на модата.

Daniela Marques потопи публиката в хубостта и културата на Португалия. Ръчно рисуваните модели представяха магията на родината на дизайнера. За край, гостите се любуваха на денс пърформанс, с детайли на съвременен балет.


Корейската дизайнерка И Хе Ми показа сбирка обичайни дрехи от родината си. Ръчната направа и невероятни силуети на корейската носия “ханбок” впечатлиха цялата зала и бяха посрещнати от бурни овации.

Представителят на Индонезия Chossy Latu презентира първокласна сбирка дамски дрехи, въодушевени от родината му и пречупени през най-новите трендове.

Вторият индонезийски дизайнер Itang Ynasz, който също бе специфичен посетител заложи на приказност от леки платове с изключителни десени и кройки.

Финалът бе поверен на извънредно известния турски дизайнер Ахмет Йозджейхан. Дамски костюми, палта и рокли с обичайни претекстове от турската просвета прибавиха доста цвят и искра на вечерта.

В духа на международния искра и мода, по време на четвъртата вечер на Sofia Fashion Week бяха определени и новите Super Model Universe. Конкурсът е благосъстоятелност на Меги Савова и докара на сцената пъстра палитра от топ модели от целия свят, които дефилираха със своите национални костюми и бяха наградени с ленти и корони на края на вечерта.

Мвждународната вечер на Sofia Fashion Week се радваше на голям медиен интерес от български и задгранични медии, интернационално наличие, консули, посланици и всемирски персони от целия свят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР