Дизайнерът Кристиан Сирано откри Нюйоркската седмица на модата в бившата

...
Дизайнерът Кристиан Сирано откри Нюйоркската седмица на модата в бившата
Коментари Харесай

Започна Нюйоркската седмица на модата

Дизайнерът Кристиан Сирано откри Нюйоркската седмица на модата в някогашната къща на Елизабет Тейлър, като показа секси прилепнали тоалети и коронните си бални рокли, съобщи Асошиейтед прес.

Основното ентусиазъм за сбирката му е Елизабет Тейлър, както и елегантни икони от остарелия Холивуд - Одри Хепбърн, Мерилин Монро, Бианка Джагър, Джуди Гарланд.

" Гледах девойките на подготовката и си мислех: " Господи, показа си по какъв начин Елизабет Тейлър изкачва тези мраморни стълби с високите си токчета. Страхотно е да сме тук " - сподели Сириано.

Елизабед Тейлър е живяла в шестетажната къща в жанр Френски подем няколко години в средата на предишния век, когато е омъжена за Майкъл Тод. Сега постройката е културен център. 



Колекцията на Сирано е първокласна. В нея се открояват шапки с необятна външна страна в черно, кралско синьо и блестящо алено. Много от тоалетите са асиметрични, с доста искра. Сред запазените марки на дизайнера е рокля с пола в бебешко синьо, съчетана с ослепителен черен топ с презрамки като спагети, пристегната талия и дълги черни ръкавици. В сбирката изобилстват къдричките, златистото, от време на време в композиция с черно, добавя Българска телеграфна агенция. 

" Шоуто в действителност е завръщане на блясъка - сподели Сирано. - Наистина го желаех. Клиентите ми го търсят, изключително в този момент. Бяха затворени толкоз дълго. Търсят най-екстравагантното и ефектното ". 

Сирано беше измежду дребното дизайнери, които не стопираха ревютата си през пандемията. Той затвърди известността си измежду клиенти като Джанет Джексън, която беше на първия ред на шоуто, Карди Би, Лизо, Дженифър Лопес, Ариана Гранде, Опра Уинфри, Мишел Обама. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР