Дизайнерът Джорджо Армани е сред десетките хора, принудени да напуснат

...
Дизайнерът Джорджо Армани е сред десетките хора, принудени да напуснат
Коментари Харесай

Джорджо Армани е сред десетки хора, избягали от горски пожар на остров край Сицилия

Дизайнерът Джорджо Армани е измежду десетките хора, принудени да изоставен през нощта вилите си на курортния остров Пантелерия, покрай Сицилия, поради два горски пожара, заяви италианската преса. Пожарникарите към този момент съвсем са се справили с бедствието.

На публикувана фотография пламъците наподобява като че ли обгръщат вилата на Армани, само че от пресслужбата му прецизираха, че огънят не е навлязъл в парцела. Моделиерът и гостите му са се евакуирали на корабче в пристанището.

Салваторе Кочина, който управлява службата за гражданска отбрана, сподели, че има подозрения, че двата пожара да са провокирани от палеж. Огнеборците са употребявали самолети на "Canada Air " в помощ на наземните екипи. Според управляващите няма унищожени здания.

Кметът на острова Винченцо Кампо сподели пред АНСА, че две летателни средства са взели присъединяване в гасенето на пожара по мъчно наличните терени. Вятърът, който го разпространяваше, към този момент е намалял.

Остров Пантелерия е ситуиран сред Сицилия и Тунис, предава Българска телеграфна агенция. Той е известен морски курорт и туристическа дестинация с доста археологически обекти и естествени забележителности.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР