Дизайнът на слушалките Toron 531 ефективно изолира от външни шумове(снимка:

...
Дизайнът на слушалките Toron 531 ефективно изолира от външни шумове(снимка:
Коментари Харесай

Toron 531 - нови геймърски слушалки от Genesis 


Дизайнът на слушалките Toron 531 дейно изолира от външни шумове
(снимка: Genesis)

Нов модел геймърски слушалки от затворен вид пуска на пазара полският бранд Genesis. Слушалките Toron 531 имат устойчив и комфортен дизайн, стъпаловидно контролиране на ширината и нулева компресия, като дейно изолират от външни шумове.

Вътрешната страна на лентата за глава е направена от мек и дишащ материал, който обезпечава оптимална температура и минимизира риска от изпотяване при дълготрайно потребление на слушалките.

Наушниците от мемори пяна с текстилен горен пласт и реплика на кожа освен се приспособяват към потребителя и запомнят формата на главата, само че съчетават най-хубавите характерности на кожените наушници (затихване на звука) и платнените такива (максимален комфорт при контакт с кожата). В кутията е включен и спомагателен комплект от напълно текстилни подложки.

Благодарение на 50-милиметровите си драйвери, способни да възпроизвеждат честоти с по-широк диапазон, Toron 531 обезпечават уравновесен тон, отличаващ се с мощ, подробност и динамичност.

Микрофонът с честотна характерност в диапазона 100-10000 Hz разполага с гъвкаво рамо и опция за ръководство на звука от контролера върху кабела. В случай, че се употребява външен кондензаторен микрофон, микрофонът на Toron 531 може да бъде отстранен единствено за секунда, намалявайки тежестта на слушалките.

Микрофонът 100-10000 Hz има гъвкаво рамо и се ръководи от контролера върху кабела
(снимка: Genesis)

Toron 531 е мултиплатформена слушалка. Това значи, че може елементарно да се свърже към устройства, оборудвани с 3,5-милиметров конектор. Изцяло отделящите се кабел и микрофон улесняват превозването, а спомагателният контролер обезпечава бързо и елементарно ръководство.

В комплекта също по този начин е прибавен и сплитер, който разрешава свързване на слушалките към компютър, оборудван с обособен жак за микрофон и слушалки. Genesis Toron 531 ще са налични на българския пазар от края на март на цена от 99 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР