Дизайнът на DualShock се запазва през всичките четири версии на

...
Дизайнът на DualShock се запазва през всичките четири версии на
Коментари Харесай

PS4 получава три нови официални контролера през ноември

Дизайнът на DualShock се резервира през всичките четири версии на PlayStation , само че в случай че желаете малко по-различно чувство в ръцете си, през ноември ще може да избирате сред не два, а цели три нови контролера.

Всички те идват от друг производител, само че са публично лицензирани от Sony и се популяризират като по-компактно решение, ориентирано към хора с по-малки ръце.

Два от контролерите непосредствено се назовават “компактни”, а третият е определян като “мини геймпад”. Sony твърди, че и трите са идеални за хора с дребни ръце и за тези, които имат “уникален захват”. Независимо от аргументите, които биха ви предиздвикали да посегнете към падовете, те фактически оферират нещо по-различно по отношение на общоприетия DualShock 4.



Nacon Wired Compact Controller има цялостната функционалност и набор от бутони дружно с кустомизирана LED светлина за разнообразни индикации в игрите, които я поддържат.



@PLAY Wired Compact Controller има съвсем общоприет дизайн и минимум се отклонява от DualShock 4 при положение, че не търсите радикална смяна. Кабелът му е цели три метра.



Накрая, HORI Wired Mini Gamepad е в действителност дребен и в него няма тъчпад.

И трите излизат през ноември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР