Дивата река, Стопанството и Резиденцията. На тези места живеят и

...
Дивата река, Стопанството и Резиденцията. На тези места живеят и
Коментари Харесай

Стана ясно къде ще живеят и оцеляват племената в новия сезон на Игри на волята

Дивата река, Стопанството и Резиденцията. На тези места живеят и оцеляват племената в " Игри на волята: България “ сезон 4. Голямата борба постоянно е за лукса в първокласната вила. Аутсайдерите в териториалните борби пък са принудени да се оправят с лишенията край реката. Как наподобяват тези места? Специално за " Здравей, България “ Ники Василковски сподели забавните местоположения.

За всеки обожател на риалитито първият въпрос е  как да откри тези закътани местенца, където са ситуирани камерите. По живописните крайбрежия към Царево такива има в обилие. Карта на локациите обаче съзнателно няма. Човек би трябвало да търси из обществените мрежи или да пита локалните хора. Тези местоположения по принцип са мъчно откриваеми, само че за отдадените почитатели няма невъзможни места.

Локацията " Дивата река “ е емблематичното място, което с изключение на, че е добре скрито в пущинака, е и необикновено красиво.

" Всъщност местообитанията на племената са добре изолирани от външната среда. Дивата река да вземем за пример е толкоз добре скрита в пущинака, че даже аз, който се имам за човек с добра ориентировка, не мога да я намеря “, споделя Ники Василковски. " Най-близкото обитаемо място е на километри от тук. Изолирани от цивилизацията, последните във всяка териториална борба би трябвало да устроят живота си на този изящен бряг. Оцеляването е въпрос на устойчивост и съобразителност. “

И в четвърти сезон на “Игри на волята: България " племето, заело втора позиция на териториалните борби, ще се настани в Стопанството. В съпоставяне с меандрите на реката, стопанството е надалеч по-приветливо. Най-малкото храната е обезпечена. За да има годишна продукция обаче, работата е изморителна. Особено за тези, които не са хващали мотика и весло през живота си.

Собственик на дребната китна фермичка е Пламен Томов. В хода на предаването точно той ще надзирава играчите, наказани да обитават тук и ще им дава задания.

" Ще им давам всевъзможни задания, каквито са нужни в стопанството. Като е изсъхнало и горещо, би трябвало да се полива. Като стане почвата набита, би трябвало да се разкопае. Трябва да обират и продукцията “, изяснява Пламен, който е построил този парадайс в джунглата и чака племето да го поддържа по този начин, както би трябвало.

" Копаенето и чистенето на трева ще им е най-трудно. В тази горещина, има високи треви… поливането също ще е мъчно. Там има река, само че те ще взимат водата с кофи “, добавя фермерът.

Племето победител в териториалната борба ще разполага с първокласна вила на българското Черноморие. Огромна къща с всички вероятни улеснения. Няколко спални и бани, лятна кухня и басейн. А от панорамната тераса се открива панорама към цялата хубост на морския бряг край Царево. Кой не би желал да живее тук. Къща-мечта с панорама към морската простор.

Битките за този разкош ще са яростни. Кой ще получи опция да населява Резиденцията, кой ще е жертван на тежък кърски труд в Стопанството и кой ще гони комарите край реката?

Зрителите и почитателите на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да се насладят на природата на Южното Черноморие и региона на Странджа и да проследят приключенията и борбите на участниците, които ще се борят за огромната премия през есенния ефирен сезон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР