Дивата ни вдъхнови да експериментираме с цветни визии, докато си

...
Дивата ни вдъхнови да експериментираме с цветни визии, докато си
Коментари Харесай

Съвети за справяне с тъмните кръгове под очите от Биби Рекса

Дивата ни въодушеви да опитвам с цветни визии, до момента в който си стоим у дома.

Кожата на Биби Рекса е извънредно чиста, само че основният й проблем са мощно тъмните кръгове под очите, които тя признава, че не всеки гримьор знае по какъв начин да прикрие. Затова пък самата тя се е научила да се оправя с тях, тъй че най-после да няма и диря от тях.

 Съвети за справяне с тъмните кръгове под очите от Биби Рекса

Преди да стартира с грима, тя приготвя кожата си с ежедневната си рутина за разчистване на лицето. Тя постоянно стартира със скраб за лице, който отстранява благодарение на забрадка – дребен трик, с който предпазваме от дехидратиращия резултат на водата и дейно отстраняваме всяка диря от нечистотия.

След това Биби нанася серия от серуми с друго деяние и най-после приключва рутината си с масаж на лицето, крем за околоочния силует и хидратиращ крем за лице.

В този ден е решила да опитва със наследник цвят сянка за макияж, въодушевен от Дейвид Боуи. Но подобен придирчив грим не би изглеждал добре, в случай че не се беше погрижила за тъмните си кръгове съвършено.

 Съвети за справяне с тъмните кръгове под очите от Биби Рекса

За да се оправи с тях, нанася коректор в цвят сьомга, който да обезврежда тъмните кръгове. До тук тя съблюдава разпоредбите, които ще чуем всеки гримьор да ни поучава, само че идната й стъпка е по-нестандартна.

С помощта на бюти блендер Биби нанася напълно малко количество пудра, която да фиксира цветния коректор. Това съгласно нея оказва помощ на продукта да не се размества встрани, когато стартира да го прелива с другите артикули за лице.

Впрочем тя избира да нанесе общоприетия си коректор (Tartе Shape Tape) също по нехарактерен метод. В естествени условия бихме побързали да бленднем коректора допустимо най-бързо, с цел да не засъхне, само че тя в действителност го оставя няколко минути, преди да го разнесе и даже нанася декор дьо тена на останалата част от лицето си първо.

Накрая, когато прелива всичко, виждаме, че тактиката й е била доста ефикасна, тъй като тъмните кръгове са изцяло заличени, а визията й е много сполучлива.

Вижте и останалите й трикове във видеото:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР