Диванът е една от най-често употребяваните вещи в дома ви

...
Диванът е една от най-често употребяваните вещи в дома ви
Коментари Харесай

Диваните - важна фокусна точка във всеки хол

Диванът е една от най-често използваните движимости в дома ви – място за отмора, сън, утринното ви кафе, вечерните вести. Ежедневна приложимост на дивана, вашата нужда от комфорт, фактът, че не се подменя постоянно с нов, съчетани с това, че посрещате гостите си в хола и те неизбежно ще го видят, вършат избора на тази мебел сложна задача, изискваща точност и обсъждане. Не избирайте дивана си единствено по дизайна. Разбираме, че се изкушавате да очаровате гостите си с авангардната визия на меката ви мебел, само че в случай че тя не има нужното качество, резистентност, не доставя комфорт и улеснение и не е съобразена със стила на дома ви, то въпросният дизайнерски диван не е „ вашият “.
Затова ние сме тук да ви срещнем с, които създават качествени мебели в огромен подбор и на ниски цени към този момент над 20 години -,, и, дружно с фотьойли, табуретки и. Най-хубавото е, че можете да извършите самостоятелна поръчка, като посочите дамаска и размери, които предпочитате от определения модел. Служителите са извънредно общителни и дават отговор на всяко питане до 30 минути.
В тази публикация ще обърнем по-подробно внимание на ъгловите дивани за хол и П-образните такива и техните специфики, с цел да ви помогнем с избора на качествени мебели на налични цени.

Търсите първокачествен диван, само че не желаете да изхарчите цяло положение? На точното място сте. Всички дивани разполагат с най-малко една ракла за багаж. Седалките и облегалките се създават от висококачествена пенополиуретанова пяна, еко кожа или висококачествена дамаска сирийско произвеждане с най-малко 60-70 хил.цикъла на приложимост , а пълнежът на възглавниците е ситно надробен ковафоам. Мебелите с марка " ANDOLI " са направени от висококачествени материали гарантиращи улеснение, издръжливост, комфорт и дълъг експлоатационен живот.
Ъгловите дивани на Андоли са универсални и няма да намерите по-перфектни за вашия хол. Ляв или десен ъгъл се дефинира при монтажа и може да се обръща, когато пожелаете.  Подлакътниците и основата на диваните (местата най-вече застрашени от замърсяване) са тапицирани с извънредно здрава еко кожа и се почистват елементарно. 

Защо да изберете Андоли?
1. Всички поръчки се доставят в България със личен профилиран превоз или приближен пощальон с цел да подсигуряват безвредното идване на Вашите поръчки.
2. Ако се чудите по какъв начин да платите? Андоли имат решение - не се изисква задатък или предплащане. Плащането става в брой сега на доставката или може да вземете своите мебели на погашение!
3. Гаранция за качество и най-хубава цена.
4. С всеки диван, ъглов или П-образен получавате и подарък килим!


Вече сте впечатлени? Разгледайте богатия подбор от артикули за дома и офиса на уеб страницата на. В момента в уеб страницата има ужасно понижение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР