Burgas24.bg.Мъжът не е задържан под стража и дойде на собствен

...
Burgas24.bg.Мъжът не е задържан под стража и дойде на собствен
Коментари Харесай

Ето го свирепия наркоготвач Младен, спипан с дрога, пълно оборудване и пистолет!

Burgas24.bg .

Мъжът не е арестуван под стража и пристигна на личен ход, само че не пожела да каже и дума пред медиите. Това е втори опит да тръгне разпоредителното съвещание, откакто през октомври Михайлов се появи без юрист  

Той е притеглен като обвинен за това, че на 22.03.2018 година в Бургас, без съответно позволение, за разпространяване, държал високорискови наркотични субстанции, всичко на обща стойност 123,38 лева В спонтанната му нарколаборатория са открити още прекурсори, материали и уреди за произвеждане на високорисково наркотично вещество - метамфетамин, за разпространяване, а точно: прекурсори - солна киселина 0.100 л. (110,230 гр.); материали - червен фосфор с общо чисто тегло 87.092 гр.; уреди за произвеждане на наркотични субстанции - стъклена колба, (реторта) със следи от метамфетамин, кръговиден транспарантен съд от огнеупорно, стъкло със следи от метамфетамин, два броя електронни везни със следи от метамфетамин и канабис.

На същата дата и място е намерено и огнестрелно оръжие без съответно позволение - револвер и муниции - 4 бр. патрони, 9 мм, самоинициативно снарядни с оловни сачми с диаметър 4 мм.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР