Burgas24.bg.Екшънът се е разиграл в 01:55 часа тази нощ на

...
Burgas24.bg.Екшънът се е разиграл в 01:55 часа тази нощ на
Коментари Харесай

Ексклузивно: След стрелбата по Кокала ново покушение срещу бизнесмен потресе Айтос

Burgas24.bg.
Екшънът се е разиграл в 01:55 часа тази нощ на улица "Черно море ". По дома на Асен Атанасов е открита пукотевица, на мястото към момента личат следи от гилзи. Покушението доста наподобява на това, което бе осъществено против Хрисимир Колев - Кокала.
Днес наш екип посети на място къщата, по която нощес бе открита пукотевица. В нея с изключение на Асен Атанасов, който по думите на съседите си бил състоятелен човек и имал фабрика за казани контейнери, живее цялата фамилия. Тя се състои от дамата на Асен, техния наследник, снахата и трите им деца. Екипът ни обаче бе посрещнат от мъж, представящ се за братовчед на предприемача, който освен че не искаше да беседва с публицисти, само че и ни подгони с пръскачката.
Съседите бяха надалеч по-разговорливи. Те обясниха, че нощес, малко преди 02:00 часа са чули пет изстрела, идващи от пойно оръжие. Любопитното е, че с сходен револвер е стреляно по автомобила на Кокала.
Припомняме, че Burgas24.bg единствен заяви, собственикът на верига хранителни магазини е рекетиран за 100 хиляди лв.. Дали става въпрос за същата незаконна група и дали претекстът е същият - следва да разберем.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР