Пръстите на единия крак на Джамал са отрязани и има

...
Пръстите на единия крак на Джамал са отрязани и има
Коментари Харесай

Бермудски триъгълник в Родопите, хора изчезват мистериозно


Пръстите на единия крайник на Джамал са отрязани и има лека умствена назадничавост, само че изгубването му изненадало локалните хора. " Мистерия... единствено по този начин мога да дефинира изгубването на Хамид. Болнав човек, който на никое място не излизаше. Децата му идваха от Пловдив всяка седмица, с цел да го чистят и перат. Няма следи, няма версии. Не мога да обясня случая ", разяснява пред вестника кметът на Средногорци Светлан Младенов. Той разясни, че мъжът е вдовец, само че брат му живее в селото и непрекъснато били във връзка.

В родопския бермудски триъгълник е потопен и 94-годишният Хасан. " Въпреки напредналата си възраст е доста деен човек. Често обикаляше по горите. Преди месец излязъл за гъби и от този момент никой не го е виждал. Не знам дали може да е атакуван от мечка. Не сме виждали с очите си стръвници, въпреки че на всички места към селото има следи от тях ", показа пред " България Днес " Магдалена Малинова, кметица на село Дрянка.

Кметовете на родопските села дават обещание, че издирванията ще продължат, даже и да има най-малък късмет мъжете да бъдат открити. В обитаемоте места се разясняват разнообразни версии - от мечи набези, през бягство към Гърция до свръхестествени сили, които населяват планината. А най-голямата паника на родопчани е, че изгубванията на хора може да продължат. И страхът ги обгръща от ден на ден.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР