Дисциплинарно-административният съвет към НБЛ обяви решенията си след първите полуфинални

...
Дисциплинарно-административният съвет към НБЛ обяви решенията си след първите полуфинални
Коментари Харесай

500 лева глоби след първите полуфинали в НБЛ

Дисциплинарно-административният съвет към НБЛ разгласи решенията си след първите полуфинални срещи от плейофите в шампионата. Ето ги и тях:

Берое – Балкан от 06.05.2019 година

Налага на БК Берое, санкция в размер на 100 лева на съображение член 40, т. 24, б. „ б “ от ДАП на НБЛ. (Мотиви: В отчета на дежурния представител е посочено, че състезателят Уайт от тима на БК Берое е носил по време на срещата черен медицински чорап. Всички пристягащи аксесоари на останалите състезатели от БК Берое са били в бял цвят. Следователно, налице е нарушаване, открито в член 40, т. 24, б. „ б “ от ДАП на НБЛ.)

Левски Лукойл – Рилски състезател от 07.05.2019 година

1. РЕШИ: Налага на Калоян Иванов, играч с No 55 от тима на БК Левски Лукойл, санкция в размер на 400 лева на съображение член 34, т. 3 по отношение на т. 1 от ДАП на НБЛ.
2. УКАЗВА на БК Левски Лукойл да предприеме ограничения за привеждане на уредите за премерване на времето и за премерване на 24 секунди в сходство с условията на БФБ, като в профил проблемите, разказани в отчета на дежурния представител. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР