Дисциплинарната комисия на БФС наложи рекордна глоба на ЦСКА за

...
Дисциплинарната комисия на БФС наложи рекордна глоба на ЦСКА за
Коментари Харесай

ЦСКА с рекордна глоба за сезона

Дисциплинарната комисия на БФС наложи рекордна санкция на ЦСКА за сезона. Тимът на Гриша Ганчев бе глобен с 42 900 лв. поради ексцесиите на почитателите на мача с Лудогорец (1:0). Най-голямата част от санкцията е в размер на 30 000 лв. и е наложена за това, че ЦСКА е осъден с отнемане от домакинство за трети път през сезона. Други 4000 лв. са за " хвърлени предмети с следствие и пострадване на служебно лице ". Поради тази причина идващият мач на " алените " ще е без аудитория. Останалите пари са поради псувни по публични лица и за " нерегламентирано потребление на факли, димки и хвърлени бомбички на пистата " на " Армията ".
На мача докторът на Лудогорец Валентин Великов бе уцелен с бомбичка в бедрото. Медикът е с рана на крайници и се лекува. Бомбичката е хвърлена от почитател от Сектор А. Футболист на Лудогорец също е потърпевш от хвърлените бомбички от последователи на ЦСКА по аварийна пейка на разградчани. Илкер Будинов е със подозрение за спукано тъпанче на ухото. Двамата с Великов са посетили болница след мача и са си извадили медицински.
Докторът се прочу в Европа през лятото с дейната помощ при спасяването на живота на Кристиан Ериксен, който получи инфаркт на Евро 2020. На мача Дания - Финландия той бе представител на Световната антидопингова организация, само че реагира стремително и се притече на помощ на сътрудниците си, за което бе отличен от УЕФА.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР