Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) наложи глоби за

...
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) наложи глоби за
Коментари Харесай

Кръгът на дербитата донесе 27 хиляди лева глоби

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз (БФС) наложи санкции за 26 900 лв. след мачовете от деветия кръг в Първа лига. В него се изиграха няколко дербита, измежду които това на Пловдив сред " Локомотив " и " Ботев ", срещата ЦСКА - " Левски ", както и " Локомотив " (София) против " Славия ". Само от тези три дуела санкциите са на стойност близо 23 хиляди лева

Първите два мача бяха белязани и от наличие на доста аудитория, което също спомогна за по-големите санкции.

След глобите към " Локомотив " и " Ботев " са на стойност 8600 лв.. От тях 3300 са за домакините от " Локомотив ", а 5300 лева за жълто-черните.

На са наложени наказания надлежно за 2000 и 3000 лв.. Те са за възпламенени бомбички, както и за скандиране на нецензурни реплики.

Голяма санкция е наложена и на " Локомотив " (София) - общо 6300 лева От тях 2000 лв. са поради " неспазване условията за реализиране на надеждна защита ". В почитатели на червено-черните стигнаха до бранша с последователи на белите и ги нападнаха с мятане на предмети и замахване с дървени пръти.

На " Славия " е наложена санкция от 3000 лв. поради хвърлени предмети и нецензурни викания.

Глоби са наложени още на " Берое " и " Черно море " (по 1000 лева за нецензурни скандирания), както и на " Пирин ". Клубът от Благоевград е глобен общо с 3000 лв., като от тях 2 хиляди са поради хвърлени предмети с последици, както и последно предизвестие за отнемане от домакинство.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР