Дистанционната работа става все по-популярна и предпочитана както сред служителите,

...
Дистанционната работа става все по-популярна и предпочитана както сред служителите,
Коментари Харесай

Офис или зона за релакс у дома? Защо не и двете?

Дистанционната работа става все по-популярна и желана както измежду чиновниците, по този начин и измежду работодателите. Все повече се постанова схващането, че точно отдалечената работа способства за по-доброто здраве на работещите и способността да им да се концентрират. Служителите с гъвкави работни условия постоянно демонстрират нараснала отдаденост, ангажираност и по-добри резултати. Дистанционната работа разрешава на фирмите да наемат качествени и стимулирани експерти, без значение от тяхното местонахождение. Работещите от вкъщи са с по-ниски равнища на стрес и респективно показват по-висока успеваемост и по-добри организационни умения.

Удобният и удобен домакински офис способства за фокусирането, спокойствието и здравето на работещия, а оттова и за по-доброто изцяло показване на компанията, само че с цел да е цялостно щастието от отдалечената работа, ние ви предлагаме способи по какъв начин да комбинирате хоум офис пространството със зона за отмора. Така ще можете да балансирате работните си отговорности с моменти на релакс, оживление и повече ентусиазъм, което да вложите във вашите планове.

Внимателно подберете работния си стол. Ще седите на него с часове, мислейки за значими презентации, а това изисква тялото ви да е в добра кондиция. Нужен ви е стол, на който да се отпуснете и да се чувствате удобно. Такъв вид е на Мебели Виденов. Той е с ергономична форма и спомага за положителната стойка и релаксация на мускулите.

До работния стол поставете в светли и успокояващи тонове, на който да се излегнете, когато силата ви се изтощи и имате потребност от презареждане. Мекотата и комфорта му ще ви оказват помощ да върнете мислите си в работен режим и да рестартирате креативния си възторг.

Вашето място за работа и отмора вкъщи се нуждае още от книги с бизнес литература (а и няколко романа за следобедните почивки с кафето) и саксия с вечнозелено растение, която ще внесе повече прохлада във вашия хоум офис. Всичко това можете да поставите в съвременен и хубав работен долап, който ще побере и офис документите, досиетата и класьорите. на Мебели Виденов е с съвременен дизайн в светли тонове. В него има задоволително място за всичко значимо, а и за някое начин на живот списание.

Трябва да помислите и за бюро – нито прекомерно огромно, което да заема прекалено много от стаята, нито прекомерно малко. Оптимален вид е с издадена настрана част, на която да поставите принтер. Това е практично и плътно бюро - подобаваща облага и за по-малки жилища.

Работен ъгъл вкъщи, комбиниран със зона за отмора, е идеалният метод да превърнете работата в същинско наслаждение, да употребявате времето пълноценно и да бъдете потребни както за себе си, по този начин и за работодателите. Разнообразни оферти за качествени мебели със актуален дизайн, уютно лъчение и атрактивни цени ще отриете в - българският производител с дългогодишни обичаи и опит в решения за обзавеждането на дома и офиса.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР