Дистанционната работа става все по-нормална част от съвременния бизнес свят.

...
Дистанционната работа става все по-нормална част от съвременния бизнес свят.
Коментари Харесай

Скъпите държави за живот предлагат повече работа от разстояние

Дистанционната работа става все по-нормална част от актуалния бизнес свят. Интересът към този метод на работа продължава да пораства. Глобалният показател за отдалечената работа на NordLayer за 2023 година разкрива забавни трендове и локации, които акцентират въздействието на отдалечената работа в актуалния свят.
 
Този показател изследва основните фактори, които въздействат върху опцията за сполучлива отдалечена работа, в това число цифровата инфраструктура, обществените гаранции, икономическата непоклатимост и кибербезопасността. След разбор на тези критерии, България се подрежда на 42-ро място в света за отдалечена работа. Резултатът за страната ни е 0,702 като нито една страна няма максимума от 1,000.
 
Преди нас се подреждат Румъния, Китай, Израел и Малайзия, които също се оправят добре по индикаторите за отдалечена работа. След българите се подреждат страни като Уругвай, Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и Грузия.
 
Най-високо класиралите се страни в общия Глобален показател за отдалечената работа нормално са по-скъпи за живеене. Това не е изненадващо, защото развитите стопански системи оферират по-напреднала цифрова инфраструктура и по-голям брой обществени гаранции. Въпреки това, тези страни дават и високи благоприятни условия за отдалечена работа и първокласен метод на живот.
 
Дания, Нидерландия и Германия са на първите три места, само че има и други забавни дестинации.

Индексът на NordLayerсе състои от четири равно претеглени детайла: кибербезопасност, икономическа сигурност, обществена сигурност и цифрова и физическа инфраструктура. Всеки от тях съчетава набор от подробни атрибути.

Право на изключване по време на отдалечена работа

Кибербезопасност включва инфраструктура, реакция и правни ограничения.

Икономическа сигурност, включваща аспекти като туристическа прелест, притежаване на британски език, разноски за живот и опазване на здравето.

Цифрова и физическа инфраструктура, в това число фактори като качество на интернет, досегаемост, електронна инфраструктура, електронно държавно управление, физическа инфраструктура и пространства за взаимна работа.

Социална сигурност, в това число подрезултати за обща сигурност, персонални права и приобщаване.

 

Глобалният показател за отдалечената работа на NordLayer за 2023 година показва значима информация за трендовете в отдалечената работа и най-подходящите места за нея. Той дава ясна картина за местата, където може да намерите най-хубавите благоприятни условия за отдалечена работа.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР