Дисплеят с човешки ръст предлага богата програма от упражненияИнтелигентният дисплей

...
Дисплеят с човешки ръст предлага богата програма от упражненияИнтелигентният дисплей
Коментари Харесай

Смарт огледало може да изпразни фитнес залите

Дисплеят с човешки растеж предлага богата стратегия от извършения

Интелигентният екран Mirror може да направи непотребни фитнес залите

Нов високотехнологичен артикул насочва съществено предизвикателство към фитнес салоните. Създателите на симулатора Mirror, изпълнен вън тип на огромно смарт огледало, наподобява желаят да оставят без клиенти залите за спорт.

Mirror съставлява огромен образован екран, обвързван с интернет и кадърен да чете данни от фитнес тракери. Разработчиците отделят особено внимание на обстоятелството, че Mirror разрешава на потребителя да сe конкурира освен с другари, само че и самичък със себе си.

Притежателите на сходно устройството към този момент не би трябвало да изразходват време и пари, с цел да посещават всевъзможни фитнес зали, спортни центрове или курсове по йога. Mirror предлага повече от 50 нови занятия, а описът включва кардио-упражнения, интензивни натоварвания, бокс, йога и така нататък Осигурен е също денонощен достъп до богата библиотека от образования.

Mirror мери индикаторите ни и усъвършенства всяко упражнение

Като четете биометрични данни и регистрира индикатори по време на сесията, умният екран усъвършенства всяко упражнение за реализиране на най-хубавия резултат. Потребителите могат да получават указания в действително време от първокласни треньори, да се конкурират с другари и да наблюдават напредъка си.

Смарт огледалото коства $1495 – почти колкото най-скъпия смарт телефон на Apple. Месечният абонамент, който дава достъп до цялото образование и съпътстващи услуги, е на цена от $39.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР