Дисни планира да създаде тематичен хотел в стил Star Wars

...
Дисни планира да създаде тематичен хотел в стил Star Wars
Коментари Харесай

Дисни проектира хотел в стил Star Wars

Дисни възнамерява да сътвори тематичен хотел в жанр Star Wars - Galaxy`s Edge, заяви Би Би Си. Идеята е обвързвана с дълго чакания атракцион в Disney World в Орландо, Флорида – Star Wars land.

Увеселителният парк предлага на всички почитатели на джедаите, тъмната страна, уукитата и галактическите кораби да се потопят в ситуацията на магическия свят от именитата поредност „ Star Wars ”.

Боб Чапек, ръководител на Walt Disney Parks and Resorts, разкри, че прозорците в хотела ще имат галактически аспект, като този във филмите.

„ Изключително разчувствани сме за новия атракцион. Засега Galaxy`s Edge е единствено план, само че с времето осъзнаваме, че можем да пресъздадем епичността на света на Star Wars. В момента, в който стъпите в хотела, ще стане едно с историята на поредицата ”, споделя Чапек.

Акцентът е върху цялостното потапяне във фантастичния свят. Гостите ще се преобразяват в герои, ще вземат участие в завършения и ще изследват галактиката.

„ Преживяването ще обхване всяка минута от деня ви и ще приключи с неповторимо странствуване за всеки клиент ", прибавя Чапек.

Посетителите на Galaxy`s Edge ще получат шанса да пилотират известния галактически транспортен съд Millennium Falcon и да се причислят към борби.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР