Disney+, стрийминг услугата на The Walt Disney Company, потвърди датите,

...
Disney+, стрийминг услугата на The Walt Disney Company, потвърди датите,
Коментари Харесай

Disney+ тръгва в България от 14 юни

Disney+, стрийминг услугата на The Walt Disney Company, удостовери датите, на които започва в 42 страни и 11 нови територии това лято. В България стрийминг услугата потегля на 14 юни 2022 година Цените за българския пазар също към този момент са ясни – 7,99 евро на месец или 79,90 евро за годишен абонамент.С извънредно автентично наличие и хиляди епизоди и филми на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic, както и развлекателно наличие от Star, Disney+ е стрийминг платформата с някои от най-обичаните истории в света. Абонатите ще имат достъп до „ Star Wars “ продукциите „ The Book of Boba Fett “ и „ The Mandalorian “ от изпълнителния продуцент и сценарист Джон Фавро.

Съдържанието ще включва и сериала на Marvel Studios „ Moon Knight “ със звездата Оскар Айзък в ролята на Стивън Грант – непретенциозен продавач в магазин за сувенири, който е малтретиран от загуба на схващане и мемоари от различен живот.

Потребителите ще могат да гледат и номинирания за „ Оскар “ „ Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings “ („ Шан-Чи и легендата за десетте пръстена “) с присъединяване на Симу Лиу и Акуафина. Абонатите на услугата ще имат опция да се насладят и на номинираната за „ Оскар “ продукция „ Luca “ („ Лятното премеждие на Лука “) на Disney и Pixar, на отличения с „ Оскар “ „ Encanto “ („ Енканто “) от Walt Disney Animation Studios, който споделя историята на невероятното семейство Мадригал, както и на отличения с „ Оскар “ „ Cruella “ („ Круела “) с Ема Стоун в ролята на именитата Круела де Вил. От развлекателното наличие клиентите ще могат да гледат заглавия като номинираната за „ Оскар “ и изпълнена с екшън комедия „ Free Guy “ („ Свободен състезател “) с Райън Рейнолдс, както и „ The Simpsons “ („ Семейство Симпсън “) и „ Grey’s Anatomy “ („ Анатомията на Грей “). В първи сезон на „ The World According To Jeff Goldblum “ от National Geographic Джеф ни води на занимателно, любопитно и развлекателно странствуване.

Във всеки епизод от тази поредност от 12 елементи той дърпа нишката на видимо познати обекти, с цел да разплете един свят на удивителна взаимосвързаност и завладяваща просвета и история. Потребителите ще получат достъп до висококачествено прекарване и ще имат опция за по едно и също време гледане на до 4 устройства, безкрайно евакуиране на наличие на до 10 устройства и прибавяне на до 7 разнообразни профила. Родителите ще могат да основават детски профили с елементарен за ръководство и подобаващ за деца интерфейс, с цел да имат достъп до уместно за възрастта им наличие.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР