Дирекция Вътрешна сигурност на МВР никога не е подслушвала политици.

...
Дирекция Вътрешна сигурност на МВР никога не е подслушвала политици.
Коментари Харесай

Стефчо Банков: "Вътрешна сигурност" на МВР никога не е подслушвала политици

Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи в никакъв случай не е подслушвала политици. Това съобщи отстраненият шеф Стефчо Банков.

„ Категорично мога да заявя, дирекцията в никакъв случай не е подслушвали политици и инспекциите ще го потвърдят това. Този памфлет е един PR, това е клевета “, съобщи Банков.

Той посочи, че по изборите са подслушвани служители на реда, само че връзки с политици няма. Започнала е инспекция, като министърът има достъп до цялата информация на дирекцията за една година обратно.

Банков сподели още, че излиза в болничен за 5 дни поради хипертонична рецесия, която отдава на " невиждания напън и гнет над всички полицейски чиновници ". И изясни, че терорът се изразявал в това, по какъв начин вътрешният министър Бойко Рашков му декларирал, че не желае да работи с него. Казал му, че в случай че не напусне, ще има проблеми, осведоми Българска телеграфна агенция.

Поканили го самичък да напусне, а след това бил преназначен да подкрепя звеното за изборите. Всичко това почнало ден след акцията в Пловдив. В кабинета на Рашков били заместниците му и пред тях Банков бил упрекнат, че не е стигнал до върха при арестите, сподели още отстраненият шеф.

Стефан Банков описа още, че му бил оказван напън за задържане на чиновници в Министерство на вътрешните работи, за които нямало доказателства. И посочи, че става дума за акцията в трето РУП в Пловдив.

Действията на Бойко Рашков стигнаха до такава степен, че " да манипулират хора и да задават въпроси - возил ли е шефът на Вътрешна сигурност в автомобила си опиати, пачки с пари и рязал ли е документи по отношение на изборите ", сподели Банков и съобщи, че всичко това не е правилно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР