Директорът по бюджета на Белия дом Шаланда Йънг предупреди в

...
Директорът по бюджета на Белия дом Шаланда Йънг предупреди в
Коментари Харесай

Белият дом казва, че е почти свършил парите, за да помогне на Украйна да води война с Русия

Директорът по бюджета на Белия дом Шаланда Йънг предизвести в писмо до ръководителя на камарата на републиканците Майк Джонсън и други водачи на Конгреса в понеделник, че Съединените щати ръководят няма време и пари, с цел да помогне на Украйна да води войната си с Русия.

Администрацията на президента Джо Байдън през октомври изиска от Конгреса близо 106 милиарда $ (97,7 милиарда евро) за финансиране на амбициозни проекти за сигурността на границите на Украйна, Израел и Съединени американски щати.

Републиканците управляват Камарата на представителите на Съединени американски щати с фино болшинство и финансирането за Украйна стана политически спорно измежду някои десни законодатели.

Г-жа Йънг сподели в писмо, оповестено от Белият дом, че прекъсването на финансирането и потока от оръжия към Украйна ще усили вероятността от съветски победи.

„ Искам да бъда явен: без дейности на Конгреса до края на годината ще се изчерпим запаси за закупуване на повече оръжия и съоръжение за Украйна и за обезпечаване на об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР