Директорът на Васил Василев е готов да стигне до крайни

...
Директорът на Васил Василев е готов да стигне до крайни
Коментари Харесай

Директорът на Народния театър за скандала: Ще изляза с генерално решение


Директорът на Васил Василев е подготвен да стигне до крайни дейности, в случай че абсурдът в институцията не се реши по либерален метод. Преди повече от месец режисьорът Александър Морфов надраска вратата на кабинета на пиара на театъра Велислава Кръстева.

Малко по-късно като претекст уточни гласуването ѝ дружно с водача на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Последва митинг на артисти в отбрана на Морфов, с искане Велислава Кръстева да подаде оставка.

В същото време други артисти се оповестиха в поддръжка на шефа.

„ Времето много напредна аз ще изляза с генерално решение. Изпълнявайки закона, би трябвало да се разделиш с човек, който го е нарушил. В другия случай съм заставен да отстраня човек, който по никакъв метод не е нарушил закона. В европейска България би трябвало да държим на европейските полезности. “, разяснява Василев.

Той съобщи и че функционалността на основния режисьор е да сплотява хората в театъра.

„ Тя не е да бъде художник на една или друга гаврата. Не му е функционалността да показва някакъв митинг, който той го осъзнава дни, откакто го е направил в един празен спектакъл. Функцията на основния режисьор е да бъде. А се получава някакво друго негово персонално опълчване против различен чиновник, което аз персонално не мога да схвана. Разбирате ли, когато има спор сред един чиновник и различен чиновник в това решение би трябвало да съблюдавам закона с всяка писмен знак и всеки член. Но с цел да бъде извървяно и с цел да бъде направено решението, би трябвало да имам съответни доказателства. Аз не мога да упреквам някой не мога да да осъждам някой без виновност “, сподели още шефът на Народния спектакъл.

На въпрос дали ще подаде оставка Василев сподели: „ Аз не съм човек, който не може да си тръгне във всеки един миг. Но аз ще си потегли за нещата, които не съм приключил и в никакъв случай няма да си потегли за нещата, които съм приключил “.

Вижте още във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР