Директорът на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов бе категоричен, че няма

...
Директорът на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов бе категоричен, че няма
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Никой никого не е гонил, няма вариант да стана треньор на ЦСКА 1948

Директорът на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов бе безапелационен, че няма по какъв начин да стане треньор на отбора след напускането на Любослав Пенев. Младенов говoри след тегления през днешния ден чоп за SESAME Купа на България.

“Добър чоп. Все някой трябваше да се падне. Няма слаб тим измежду тези, които продължаваме. Одобряваме жребия като нещо обикновено. Хубаво е, че по-силните тимове остават на идващия стадий, уповавам се ”, показа Младенов след жребия.

“Никой не го очакваше това. Никой никого не е гонил. Това си е решение на старши треньора и хората, които потеглиха след него. Изключително сме удовлетворени от Любо Пенев и екипа. И като резултати, и като работа. Надявам се идващия треньор да реализира същите, а за какво не и по-големи триумфи ", продължи той.

На въпрос по какъв начин гледа на слуховете, че може да размени Любослав Пенев на треньорския пост в ЦСКА 1948, Младенов отговори: " С подигравка. В живота си постоянно съм бил правилен. Казвал съм истината в очите. Старая се да бъда потребен на всеки, който има потребност от мен. В това отношение съм съвършен. Нямам врагове.

От първия ден в ЦСКА 1948 разгласих моето решение. Няма вид да стана треньор. Аз съм човек на 65 години и знам какво върша. Забравете Стойчо Младенов старши треньор на който и да е тим. Имаме кандидатури за треньор. Въпрос на диалози. Когато избираме, би трябвало да поговорим с тях за визията им за футбола. Имайте самообладание, тъй като бяхме сюрпризирани. Който и да стане, постоянно съм подготвен, стига някой да ме попита, да оказа помощ. Не си мислете, че ще се предлагам на който и да било или ще му се меся в работата. Знам каква е била моята реакция, когато някой се е опитвал да ми се меси. Така че в никакъв случай няма да го направя ”, приключи Стойчо Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР