Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс предупреди

...
Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс предупреди
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Китайският президент е наредил бойна готовност за инвазия в Тайван

Директорът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Уилям Бърнс предизвести да не се подценяват упоритостите на китайския президент Си Цзинпин по връзки на Тайван, оповестиха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Бърнс съобщи, че според разследващите сведения на Съединени американски щати Си е наредил на своите военни да бъдат подготвени да извършат инвазия в Тайван до 2027 година

" Това не значи, че той е решил да извърши инвазия през 2027 година или някоя друга година, само че демонстрира какъв брой съществени са неговите целеустременост и упоритост ", сподели Бърнс.

Шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ означи, че китайският водач евентуално е сюрпризиран и обезверен и се пробва да извлече поучения от " много слабото показване " на съветските въоръжени сили и техните оръжейни системи в Украйна.

Русия и Китай подписаха съглашение за партньорство " без ограничавания " през февруари предходната година - малко преди съветските сили да нахлуят в Украйна.

Бърнс предвижда, че идващите шест месеца " ще са решаващи " за Украйна, където Москва бележи от ден на ден триумфи през последните седмици.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР