Директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Руската федерация

...
Директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Руската федерация
Коментари Харесай

Шефът на руското разузнаване: Русия ще победи, когато освободи от нацисткия режим в Украйна всички, които искат това

Директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Руската федерация Сергей Наришкин съобщи, че Алексей Навални е умрял от естествена гибел. Така той отговори на въпроса дали някакви сили на Запад са забъркани в тази гибел, съобщи ТАСС. 

" Не мисля, че това е някакъв специфичен проект, само че, за жалост, хората имат една специфичност: рано или късно животът свършва, те умират. Навални умря от естествена гибел, да ", сподели ръководителят на съветското външно разузнаване в интервю за телевизионния канал " Соловьев Live ", фрагменти от което бяха показани по телевизионния канал " Русия-1 " и на платформата " Смотрим ". Наришкин счита за непоносимо, само че предстоящо, че на Запад провеждат „ такива демонски танци към ковчега на Навални “. " Това е аморално, долно, аморално ", добави той. " И тези хора ни поучаваха ".

Русия ще победи, когато види, че е освободила всички, " които са желали да бъдат освободени ", от корумпирания нацистки режим в Киев, съобщи Сергей Наришкин.  " Ще отговоря в резюме. Ще спечелим, когато забележим, че сме освободили от този подкупен нацистки режим всеки, който искаше да бъде освободен. В последна сметка притежателите на територията не са Вашингтон, не Лондон, а хората, които живеят на това земя. Те са живели на тази земя техните татковци, дядовци, прадядовци, гробовете на техните прадядовци на тази земя. Те са господарите и те дефинират къде да живеят, в коя страна ", сподели шефът на съветското външно разузнаване.

Изявлението на френския президент Еманюел Макрон за войници на НАТО в Украйна демонстрира безотговорността на европейските водачи, те движат света към ръба на нуклеарна война, каза Сергей Наришкин.  " Това приказва за високото равнище на политическа безнаказаност на актуалните водачи на европейските страни, в този случай президента на Франция. Разбира се, тъжно е да се види това, тъжно е да се следи, тъжно е да се разбере, че договореността на сегашните европейски и северноатлантически елити е на доста ниско равнище и стават все по-малко, те са по-малко склонни да показват, че имат най-малко малко здрав разсъдък. Но това изказване е извънредно рисково ", сподели Наришкин.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР