Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа колегите си от

...
Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов захапа колегите си от
Коментари Харесай

Калин Сърменов захапа колеги

Директорът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов захапа сътрудниците си от гилдията, част от актьорския състав на "Пътят на достойнството ".

В профила си във Facebook артистът, прочул се като Милото от "Седем часа разлика ", изрече своето остро мнение, наричайки артистите бездарни. Актьорът, който през август тази година стана татко за трети път, показа възмущението си в мрежата минути откакто свърши един от епизодите.

"Пътят на нелепостта и бездарието! Различни типове дървета! Пълноценно преживяване ", написа Калин с познатата иронична нотка. А по-късно конкретизира: "Ивайло, който и да е той, е изобретение за БГ сериала. Чака го блестящо бъдеще, по какъв начин никой до момента не го е видял? ".

По всичко проличава, че Сърменов засяга Ивайло Захариев, изиграл положителното ченге в "Под прикрите ". Откровенията на шефа на Сатирата провокираха контрастни реакции в мрежата. "Липсва ми времето на "Седем часа разлика ", когато гледахме хубави сериали ", написа негова другарка. А той й дава отговор: "Сега броим дърветата. И идват и нови ".

Това надалеч не е първото отрицателно мнение на Сърменов. По-рано тази година той обиди творчеството и на артиста и режисьора Ники Илиев, предават от Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР