Директорът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо демонстрира предпазливост относно жребия

...
Директорът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо демонстрира предпазливост относно жребия
Коментари Харесай

Бутрагеньо: За Реал всеки съперник е труден

Директорът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо показва нерешителност по отношение на жребия за 1/8-финалите на Шампионската лига, който отреди европейският клубен първенец да се изправи против Аякс.

“Никога не се знае. За нас всички противници са сложни. Знаем компликацията, която всеки мач носи, а Аякс е тим, който играе доста добре. Това е комбинация от младежи и ветерани, вкъщи са извънредно мощни. Ще бъде трогателен елиминационен конфликт за фена. Два именити тима, два исторически клуба, които са съдействали за развиването на шампионата. Два тима с нападателен жанр на игра. Със сигурност ще бъдат доста сложни дуели за нас.
Emilio Butragueño on the Champions League draw against Ajax: " Two legendary teams, two historical clubs that have contributed to the growth of the competition. Two teams with offensive mentalities; it will be a tie with great difficulty for us, for sure. " pic.twitter.com/LjravV0f18
— RMOnly (@ReaIMadridOnly) December 17, 2018 Знаем какъв е един сезон. Решаващите мачове стартират през февруари и март. Това е моментът, в който тимът би трябвало да е във върхова форма. Например, в това съревнование в случай че загубиш, не продължаваш. Имаше срещи, в които не се представихме добре, само че към момента сме в играта с всички шансове. Сега идва Световното клубно състезание - нова опция да зарадваме почитателите си, а по-късно и Шампионската лига. Знаете какво е тя за нас. Ние сме шампионски отбор. Когато Реал играе дуел в ШЛ, всички знаят какво значи това и какво може да направи този отбор”, съобщи Бутрагеньо след жребия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР