Директорът на областната дирекция на МВР в Бургас ст. комисар

...
Директорът на областната дирекция на МВР в Бургас ст. комисар
Коментари Харесай

Директорът на ОДМВР-Бургас: Решението да напусна поста е след разговор с ръководството на МВР

Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас ст. комисар Калоян Калоянов уточни, че решението да напусне поста си е негово и е взето след извършен диалог с управлението на Министерство на вътрешните работи.

" В диалога не беше упомената нито една дума във връзка с резултати, достижения, триумфи или неуспехи. Останалата част от диалога не желая да разясня ", съобщи Калоянов.

Той акцентира обаче, че е коментирано, че промяната в ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас е подбудена от резултати.

" Отдавна полицейската работа не е самостоятелна, тя е плод на групов труд, който най-после откакто се обединят напъните на другите звена, води до триумф. И изказване за слаби резултати, в тази ситуация към ОД на МВР-Бургас е обидно за чиновниците, които реализират тези резултати ", безапелационен е Калоянов.

Той уточни, че няма да продължи да бъде част от системата на Министерство на вътрешните работи и не пожела да разяснява дали са налице политически претекстове за промяната му.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР