Директорът на Националното разузнаване на САЩ Дан Коутс заяви, че

...
Директорът на Националното разузнаване на САЩ Дан Коутс заяви, че
Коментари Харесай

US разузнавач №1 не искал да прояви неуважение към Тръмп

Директорът на Националното разузнаване на Съединени американски щати Дан Коутс съобщи, че по никакъв метод не е желал да прояви пренебрежение към президента Доналд Тръмп с „ неловката “ си реакция в телевизионния ефир на новината за планувана втора среща с съветския президент Владимир Путин след Хелзинки, съобщи Българска телеграфна агенция.

Коутс разгласява през вчерашния ден изказване, стараейки се да ограничи вредите след изявлението си по време на конгрес по сигурността на института Аспен в Колорадо, на което показва изненада, че ще има втора среща сред двамата водачи.

Когато тв водещата Андреа Мичъл от Ен Би Си сподели, че Тръмп възнамерява нова среща с Путин, Коутс първо сподели: „ Кажете го отново, това ли чух? “. След това се засмя и добави: „ това ще би трябвало да е нещо особено “.

„ Някои медийни информации неправилно изтълкуваха моите планове, когато реагирах на новината, която ми беше обявена по време на предаване онлайн. Моята, признавам, неловка реакция по никакъв метод не целеше да покаже пренебрежение или да подлага на критика дейностите на президента ", оправда се Коутс.

„ Аз и цялата разследваща общественост сме ангажирани да осигурим най-хубавата допустима информация и поддръжка за напъните на президента Тръмп да предотврати съветска интервенция в идните ни избори, да построи мощни интернационалните връзки, с цел да поддържа мира, да денуклеаризира рискови режими и да отбрани нашата нация и нашите съдружници “, увери той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР