Директорът на Национална полиция Христо Терзийски потвърди пред btv, че

...
Директорът на Национална полиция Христо Терзийски потвърди пред btv, че
Коментари Харесай

Върви разследване за злоупотреби в БФС

Директорът на " Национална полиция " Христо Терзийски удостовери пред btv, че тече следствие на БФС за злоупотреби, нередности в документите, както и за непозволено изразходвани средства.
Действията са почнали през лятото и текат по три посоки.

Първото е за документални измами, като чиновници на ГДБОП влязоха в офисите на централата през октомври и иззеха огромна база данни от тях.

Другите са с цел да непозволено изтичащи средства по направленията за детско-юношески футбол, като закупуване на екипировка и образуване на лагери. БФС към този момент реагира на журналистическо следствие точно на btv с декларация, че ще съди медията.

Според Терзийски, превежданите целеви средства от Министерство на спорта към БФС са минавали през три компании, от които са закупувани екипировки и през които са проведени лагери.

Една от тях е трансферирана на клошар, други са на имената на афганистански жители.

Към момента обаче инспекцията на " Национална полиция " е разкрила като обстоятелства единствено документални нередности, до момента в който за стопански измами доказателства към този момент няма.
Разследването на БФС върви в миг, в който футболната ни федерация е с управление в оставка, готвейки се за ексклузивен избирателен конгрес.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР