Директорът на Милан - Паоло Малдини говори за битката за

...
Директорът на Милан - Паоло Малдини говори за битката за
Коментари Харесай

Паоло Малдини: Няма да оставим Наполи да стане шампион

Директорът на Милан - Паоло Малдини приказва за борбата за шампионската купа в италианската Серия А. Към момента " росонерите " са втори в шампионата с 33 точки, до момента в който Наполи е на първа позиция с 41.

" Спомням си добре съперничеството с Наполи, това бяха страхотни години за италианския футбол. Милан имаше страховит тим, Марадона играеше при неаполитанците и други огромни първенци. За нас това беше началото на 25 години триумф, а в този момент още веднъж сме един против различен.

Те засенчиха всичко, което другите тимове направиха, тъй като ние сме единствено на две точки по-малко от предходната година, ние сме отвън групата в Шампионската лига, само че към момента сме с осем точки зад тим, който имаше невероятна първа част от сезона.

Това е тяхна огромна заслуга. Знаем, че не можем да се откажем. Ще се борим до дъно, а след това ще забележим. Всичко е в техните ръце и това е огромно преимущество, само че шампионатът е доста дълъг.

Удължихме контракта на Ибрахимович с ясната концепция, че той ще бъде с нас на подготвителния лагер в Дубай и се надяваме да бъде на терена през януари. Това е задачата ", сподели Малдини.
 Вратар на Милан си оперира очите, към този момент ще има по-добър инстикт
Вратар на Милан си оперира очите, към този момент ще има по-добър инстикт

Или най-малко в това убеждават Чиприан Татарушану
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР