Директорът на Маурицио Аривабене беше категоричен, че нападателят на няма

...
Директорът на Маурицио Аривабене беше категоричен, че нападателят на няма
Коментари Харесай

Директор на Ювентус отписа трансфера на Марсиал и обсъди ситуацията с Дибала

Директорът на Маурицио Аривабене беше безапелационен, че нападателят на няма да премине в тима макар трансферните спекулации. “При поставените от отбора му условия (сума за наем и заплащане на цялата заплата - б.р.), сходна договорка не е осъществима за нас. Няма напреднали договаряния и не чакаме отстъпка от Юнайтед ”, съобщи той преди успеха с 4:1 над.

Аривабене също по този начин разяснява обстановката с, който даже не отпразнува гола си при триумфа с 2:0 над. “Честно казано, тогава видях една чудесна офанзива на с присъединяване на, асистенцията на и завършващия удар на Дибала. Впоследствие ми споделиха за случилото се, само че няма да разясня реакциите на играчите. Бях прекомерно заета да ознаменувам попадението. И преди съм казвал, че ще обсъдим новия контракт на Дибала през февруари. Не става въпрос единствено за него, би трябвало да обсъдим и контрактите на,, и европейския първенец. Вече сме казвали, че ще намерим време да обсъдим всички тях, в това число и контракта на Дибала. Не мисля, че някой ще се опитва да ги притегли като свободни сътрудници още от в този момент. Имаме отлични взаимоотношения с тези играчи. Те са доста близки до и ще създадем нужното със успокоение през февруари ”, добави шефът на “бианконерите ”.

Juventus director Maurizio Arrivabene on Anthony Martial loan deal: "With current conditions [he means loan fee + full salary paid] it's not a feasible deal for us. Considering certain numbers, there are no advanced talks - we don't expect any discount from Man United ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР