Директорът на дирекцията Противодействие на измамите в Държавния фонд Земеделие

...
Директорът на дирекцията Противодействие на измамите в Държавния фонд Земеделие
Коментари Харесай

Отстраниха шеф от ДФ Земеделие, бил бухалка срещу производители и общини

Директорът на дирекцията " Противодействие на измамите " в Държавния фонд " Земеделие " (ДФЗ) Димитър Димитров е освободен от служба, оповестяват от фонда.

" Има подозрения, че водената от него дирекция е била бухалка на фонда против бенефициенти (земеделски производители и общини) по разнообразни ограничения, както и против чиновници ", се показва в известието.

В момента се прави цялостна инспекция на активността на дирекцията " Противодействие на измамите ".

От ДФЗ молят към всички пострадали да подават сигнали към фонда на тел. 0700-106-16 и e-mail: [email protected], и способените органи в страната.

Ръководството на ДФЗ твърди, че всички сигнали ще бъдат прегледани навреме и обективно и ще бъдат взети под внимание. Държавна фирма " Земеделие " ще предприеме и съответните законови ограничения, се декларира в известието.

Междувременно служебният министър на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров освободи Ангел Забуртов от поста общоприет шеф на Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура " , оповестиха от транспортното министерство.

С друга заповед министърът е оповестил конкурс за избор на общоприет шеф на държавното дружество, според реда на Закона за обществените предприятия и правилника за неговото използване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР