Директорът на благотворителната организация на капитан сър Том Мур подаде

...
Директорът на благотворителната организация на капитан сър Том Мур подаде
Коментари Харесай

Шефът на благотворителната организация на капитан Том се оттегли месеци след като „искаше да изгони зетя си на фона на ребрандиране“

Директорът на благотворителната организация на капитан сър Том Мур подаде оставка месеци, откакто се твърди, че се е опитал да изгони зетя на героя от войната.

Документите на Companies House демонстрират, че юрист Саймън Де Мейд е подал оставка от компанията, обвързвана с фондацията с нестопанска цел Captain Tom Foundation на 27 ноември. Уебсайтът на Комисията за щедрост също го е премахнал от листата с попечители – позиция, която е заемал дружно с Колин Инграм-Мур - брачен партньор на дъщерята на починалия деец Хана Инграм-Мур - и ръководителя Стивън Джоунс.

Фондацията е основана в памет на капитан Том, който събра £38,9 милиона, като направи 100 обиколки на неговата 25-метрова градина по време на първото блокиране на Covid, с цел да събере пари за личния състав на NHS. Той умря на 100-годишна възраст през февруари 2021 година Благотворителната организация беше помрачена от редица несъгласия.

Твърди се, че това е довело до това господин Де Мейд и господин Джоунс да се дистанцир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР