Дионтей Уайлдър официално приключи трилогията си с Тайсън Фюри с ...

Дионтей Уайлдър официално приключи трилогията си с Тайсън Фюри с

Джошуа: Уайлдър нямаше резервен план за мача с Фюри

Дионтей Уайлдър публично приключи трилогията си с Тайсън Фюри с нокаут, откакто очевидно стартира да изостава физически в края на срещата. Именно липсата на авариен проект за сходен процес е причината за поражението му, съгласно Антъни Джошуа, научихме от Boec.bg.

„ В последните 5 години дивизията се промени. Преди боксьорите можеха да поддържат темп в границите на 12 рунда, да нанасят удари, само че те не тежаха толкоз . Сега макар че ръкавиците са по-тежки и в това време са по-малки. Това прави ударите по-болезнени и е уморително да държиш ръце във въздуха непрекъснато . Точно там сбърка Уайлдър. Той не бе добре квалифициран физически и затова тактиката му не сработи. Нямаше различен проект , с изключение на да бърза първоначално и най-после остана без въздух “, сподели „ Ей Джей “, представен от неназован източник.

Самият Джошуа стана обект на рецензии в своя мач с Олександър Усик, тъй като и той като че ли нямаше отговор на темпото, което украинецът сложи , с цел да отнеме шампионските му пояси.

До преди 3 години Уайлдър и Джошуа бяха спрягани за най-добрите боксьори в тежка категория, само че двамата по този начин и не се договориха за мач, в който да обединят шампионските си пояси. Сега те са владеене на други, които се целят в безспорната титла.


Източник: fakti.bg