дин от любимците на сър Алекс Фъргюсън върна порядките му

...
дин от любимците на сър Алекс Фъргюсън върна порядките му
Коментари Харесай

Юнайтед прати светците в ада с фъргитайм от ученика

дин от любимците на сър Алекс Фъргюсън върна порядките му на " Олд Трафорд ". Ученикът на великия шотландец Оле Гунар Солскяер изведе Манчестър Юнайтед до следващия епизод на до болежка познатия на всички съперници в Премиършип " фъргитайм " - а точно надвит гол в самия край. Сега Убиецът с бебешко лице беше на скамейката като управител, само че в случай че има човек, който да е най-добре осведомен с това, точно той е индивидът.

С въпросния гол във " фъргитайм " " алените дяволи " надвиха с 3:2 над Саутхемптън, а позабравените темперамент и неотстъпчивост при менижърите след Сър Алекс в този момент бяха демонстрирани с цялостна мощ при норвежкия му правоприемник. Защото победното попадение на Ромелу Лукаку падна в 88-та минута.

Преди това " светците " бяха разкрили посредством Ян Валери в средата на първата част, само че с два бързи гола при започване на второто полувреме посредством Андреас Перейра и Ромелу Лукаку, обратът стана цялостен. Но Джеймс Уорд-Праус изравни четвърт час преди края, преди Лукаку да върне задатъка на отбора си в 88-та минута. Дори остана време в продължението Пол Погба единствено да профука и дузпа, само че всичко завърши с хепиенд за домакините.

Иначе мачът стартира по страховит метод и още в третата минута домакините можеха да поведат. Тогава удар на Ромелу Лукаку от наказателното поле беше избавен по превъзходен метод от вратаря Ангъс Гън. Но последователно гостите изравниха играта и също имаха своите шансове.

Яник Вестергаард и Ориол Ромеу не съумяха да се разпишат за " светците ", преди да се стигне до 26-та минута. Тогава Ян Валери направи пробив по десния фланг и изпрати топовен удар от към 30 метра, който се заби под гредата на Давид де Хеа за 1:0 в интерес на гостите.

Това беше и последното същински чисто състояние до почивката. Иначе Ромелу Лукаку и Крис Смолинг не съумяха да се възползват от обстановки за домакините, а Чарли Остин и Ян Валери не съумяха да удвоят за Саутхемптън. И по този начин резултатът остана неизменен до почивката.

Но незабавно след нея Юнайтед нанесе своя удар. В 53-та минута Диого Далот пусна топката за Андреас Перейра при една бърза контра, бразилецът напредна и стреля от над 25 метра, с цел да забие неспасяемо топката в мрежата за 1:1.

А единствено шест минути по-късно обратът беше цялостен. Тогава Перейра се изяви като помощник и откри Ромелу Лукаку в наказателното поле, белгиецът направи финт, с цел да си освободи позиция за пукотевица и с фалцово осъществяване преодоля вратаря за 2:1.

Това трябваше да е попадението, което да донесе трите точки на домакините. Но вкопчените в люта борба за оцеляване " светци " не се бяха предали. И те стигнаха, изненадващо или не, до изравняването единствено четвърт час преди края.

Тогава Джеймс Уорд-Праус извърши по свръхестествен метод директен свобдоен удар от към 25 метра, като заби топката в сглобката на вратата и не остави никакви шансове на Давид де Хеа за 2:2. Какъв мразовит душ за домакините единствено!

Това сигурно щеше да пречупи тима при Жозе Моуриньо или някой от предшествениците му. Но не и при ученика на Сър Алекс. " Червените дяволи " се втурнаха лудо напред, натикаха противника в половината му и това даде резултат в 88-та минута. Тогава Ромелу Лукаку с удар от към границата на наказателното поле прати топката неспасяемо до гредата и резултатът към този момент беше 3:2.

До края остана време даже драмата да е цялостна. Защото в 94-та минута Стюарт Армстронг от състава на гостите направи дузпа, а от 11-те метра Пол Погба, който рядко бърка от тази позиция, не съумя да преодолее вратаря. Въпреки нервния свършек, други голове не паднаха и Юнайтед се поздрави с измъчените три точки.

С тях тимът на Солскяер си върна четвъртата позиция и се възползва съвършено от неверната стъпка на директния съперник Арсенал. " Червените дяволи " са към този момент с 58 точки и са даже единствено на три зад третия Тотнъм. Саутхемптън е тъкмо над чертата на изпадащите с 27 точки, на две над последния изпадащ Кардиф.

Всички резултати в Премиършип след ранните съботни мачове:

Тотнъм - Арсенал 1:1

Борнемут - Манчестър Сити 0:1

Брайтън - Хъдърсфийлд 1:0

Бърнли - Кристъл Палас 1:3

Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 3:2

Уулвс - Кардиф 2:0/gong.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР