Димитров: Работата с Агаси е безценнаБългарският тенисист Григор Димитров сподели,

...
Димитров: Работата с Агаси е безценнаБългарският тенисист Григор Димитров сподели,
Коментари Харесай

Димитров: Работата с Агаси е безценна

Димитров: Работата с Агаси е скъпа
Българският тенисист Григор Димитров показа, че е оптимист за идния сезон и има вяра, че може да се завърне в топ 10 на международната класация. Димитров приказва пред формалния уебсайт на АТР преди старта на новия тенис сезон в Бризбейн.

Гришо ще се изправи против японеца Йошихито Нишиока в мач от първия кръг на конкуренцията в Австралия на следващия ден заран. „ Чакам с неспокойствие началото на новия сезон, изцяло подготвен съм. Целият екип бяхме във Вегас, там прекарахме към три доста положителни седмици. Страхотно е, че всички мислим в една посока и се надявам да имаме огромни триумфи. Работата с Агаси е скъпа, прекарахме доста време дружно. И не става въпрос единствено за тенис, успяхме да изградим красиво другарство “, показа той.

„ Миналата година бе неуверена, направих някои промени, които знаех, че ще се отразят отрицателно на ранкинга ми и няма да ми разрешат да печеля някои мачове, само че аз обичам да виждам в вероятност. Вложих време и старания, знам какво би трябвало да направя, с цел да се показва по-добре, с цел да се върна в топ 10 “, добави Димитров.

Двубоят сред Димитров и Нишиока е на следващия ден заран от 5 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР