Димитров неколкократно алармирал за забавените плащания на ДДС и осигуровки.

...
Димитров неколкократно алармирал за забавените плащания на ДДС и осигуровки.
Коментари Харесай

Даниел Боримиров може да заеме мястото на Ивков в „Левски“

Димитров неколкократно алармирал за забавените заплащания на Данък добавена стойност и осигуровки. Освен това Ивков отказал да участва на срещата сред Наско Сираков и Национална агенция за приходите, на която се договаряше разсрочването на 11-те млн. лева дълг на „ Левски “ от неплатени налози.

 

Мълвата на Герена носи, че точно Даниел Боримиров може да е идващият изпълнителен шеф на тима след изгонването на Ивков. Героят от Съединени американски щати '94 се явява неутрална фигура като в същото време натрупа и задоволително управнически опит. Освен това има утвърждението освен на Наско Сираков, а и на „ Палмите “.

 

Дори събраната към Ивков съпротива – треньорът Мъри Стоилов и ултрасите от „ София-Запад “, също не смеят да се обаждат доста против него. Получил поддръжката на Боримиров, Наско Сираков доби кураж в котерийните борби на Герена. До момента той си траеше, защото се опасяваше от реакцията на ултрасите, както и на Мъри Стоилов, който плашеше с оставка, в случай че шефът бъде изпъден.

 

По всяка възможност обаче след последните събития Стоилов ще си седне на задника и ще си гледа тима, без да се обажда за ръководството. Набралият храброст Сираков пък е безапелационен, че всеки, който е против него, би трябвало да се маха. Той отсвири ултрасите от опозицията, които упорстваха за среща с него и отговори на „ тежките въпроси за сегашното и бъдещето на клуба “. Щял да каже на събранието на акционерите и след него всичко това, което има да споделя.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР