Димитров е бил три пъти кмет на район “Тракия в

...
Димитров е бил три пъти кмет на район “Тракия в
Коментари Харесай

Костадин Димитров е кандидатът на ГЕРБ в Пловдив. Борисов казва номинацията за София, когато си отиде в с...

Димитров е бил три пъти кмет на регион “Тракия ” в града. Още при започване на юли той бе номиниран от структурата на партията и получи единомислещо всички гласове. За градоначалник бяха препоръчани още Иван Тотев, който до неотдавна беше регионален координатор на партията в Пловдив. Името на Костадин Димитров беше само, което още през есента Бойко Борисов даде като образец за претендент на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

 

Борисов забрани персонални квалификации и обиди, подреди кандидат-кметовете да покажат направеното от ГЕРБ в общините. Лидерът на партията даде обещание " чиста акция ", с цел да може след ваканцията депутатите да се върнат в Народно събрание и ГЕРБ още веднъж да имат болшинство.

 

В последните дни имената на претендентите на ГЕРБ за София и Пловдив не бяха оповестени обществено, макар множеството въпроси. В момента най-вече се спекулира за кандидатурата на партията в столицата. Най-спрягано е името на Антон Хекимян, който от през вчерашния ден не е шеф на " Новини и настоящи излъчвания " в bTV и разгласи, че влиза в ново занятие. Кандидат-кметът на ГЕРБ в София обаче ще стане явен на следващия ден, даде обещание Борисов, който предложения публицистите на конференция в партийната централа.

 

" Ще оповестя претендента за кмет на София, когато си отида в столицата, не е редно да го оповестя в Пловдив ", съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР