Димитър Златков, чиято къща изгоря по време на големия пожар

...
Димитър Златков, чиято къща изгоря по време на големия пожар
Коментари Харесай

Животът нанесе нов удар на Димитър Златков! През лятото големият пожар в Кресненското дефиле го остави без дом, а сега...

Димитър Златков, чиято къща изгоря по време на огромния пожар над Кресненското дефиле предходната година, е признат в Благоеградската болница със строшен нос и хематоми по лицето. Пострадалият 67-годишният мъж твърди пред полицията, че е пребит от роми дървосекачи, които работят в региона на село Ощава, оповестява Българска национална телевизия. Димитър Златков описа, че в понеделник следобяд отишъл да си вземе самун от заведението в селото. Там седнал да изпие 1 чаша вино, а на прилежащата маса имало непознати за него мъже, с които се заговорил. Мъжете поискали да ги заведе до друго близко заведение, с цел да го прегледат. По думите му пред заведението станал случая, при който той потърпевш.

" Не мога да си спомня в този момент баш в заведението дали не ни пуснаха, дали не работеше какво е, що е и връщаме се обратно, по този начин стана и от веднъж едното момче по-якичкото къде беше и с главата и напряко в мойта глава къде беше. Без нещо да е имало, да сме се скарали нещо, да сме се нагрубили ", разяснява той.

Кметът на село Стара Кресна – Павел Пасков, описа, че това е първия случай на основан проблем от мъже, които работят в региона на селото.

" Не мога да ви кажа нищо, не бях там. Там бяха служителите на реда. Човека знам, че е в болница в Благоевград, но дали са разкрили кой, какво са го били, пък самичък ли е паднал не знам към този момент ", съобщи Пасков.

От пресцентъра на полицията в Благоевград оповестиха, че случая е предаден на прокуратурата в Сандански. На телефон 112 в понеделник вечерта е получен сигнал единствено за паднал човек. Очаква се мнението на наблюдаващия доктор в отделението, в което е настанен потърпевшият Димитър Златков.

Полицаите не престават с разпитите на очевидци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР