Димитър Вълчев, когото пророчицата Ванга отглежда като свой роден син,

...
Димитър Вълчев, когото пророчицата Ванга отглежда като свой роден син,
Коментари Харесай

Лоши новини за осиновения син на великата пророчица баба Ванга. Предрекла е трагедията

Димитър Вълчев, който пророчицата Ванга отглежда като собствен роден наследник, въпреки да не е нейно дете, е останал неработоспособен след тежък пътен случай. За това показа жена му Здравка, снаха на феномена от Рупите. „ Катастрофира доста грубо и от тази злополука той има последици, повреди се левият му крайник. Той е неработоспособен. Ванга предсказа злополуката на мъжа ми. Тя не му даваше до избрана възраст да кара кола, само че ние я купихме, тъй като ни беше нужна, с цел да вървим до Рупите. Той пътуваше до Сандански, там беше на работа. И я купихме доста по-рано. Ние живеехме от другата страна на нейната къща, река има сред нас и живеехме в обособен апартамент, само че всяка заран той отиваше при нея преди работа. И тя му споделяше: „ Недей да караш колата, ке пукнеш, като я караш “. Обаче той шофираше “, споделя брачната половинка на Димитър. Вълчев е някогашен градски прокурор в Петрич. Пророчицата го взема под крилото си още като момче, въпреки същинските му родители да са живи. Тя го кръщава, както прави и за други 15 000 деца, само че в Митко вижда нещо особено. Още тогава поема грижите за него напълно, настанява го в дома си. Плаща и образованието му по право в София. Когато Ванга се разболява, Димитър е неразделно до нея и се грижи безрезервно за пророчицата до сетния ѝ мирис. Той е и основно настоящо лице в учредената през 1994 година около построяването на храма и нейна фондация. Приживе великата пророчица Вангелия Гущерова става баба на четирима внуци. Осиновеният ѝ наследник Димитър Вълчев има две момчета – Петър и Кирил, а племенницата ѝ Венета – щерка на сестра ѝ, която също осиновява, има две девойки.
На млади години Ванга и брачният партньор ѝ Димитър не са имали деца, по тази причина осиновяват първо детето на сестра ѝ, когато то било на 2 годинки. Малката Венета израства в фамилията на гадателката, обгрижвана и гледана с доста обич. После ясновидката и мъжът ѝ вземат и Димитър Вълчев. Приживе най-вече молебствия към Господ пророчицата отправяла да се родят деца точно на сина ѝ. След сватбата си момчето дълги години не можело да се снабди с рожба. Един ден на посещаване при Ванга пристигнала Людмила Живкова. Още щом я видяла, тя я прегърнала и ѝ рекла: „ Съвсем скоро ще имаш внуци, умерено “. После двете почнали да си приказват. И в действителност – месец-два след пророчеството на алената принцеса на бял свят се появил първият внук на Ванга – Петър. След него пристигнал и Кирил.
Днес роднините на ясновидката от Рупите са разединени. Дълго време те спориха за наследството ѝ. В последна сметка след серия от правосъдни каузи при започване на тази година стана ясно, че всичко отива в ръцете на нейната фондация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР