Димитър Стоянов, юрист, фейсбукДимитър Стоянов Снимка: фейсбукОбщо 62-ма човека са

...
Димитър Стоянов, юрист, фейсбукДимитър Стоянов Снимка: фейсбукОбщо 62-ма човека са
Коментари Харесай

62-ма съветници назначени в кабинета на Петков и четиримата му вицепремиери. Числото е повече от скандално!


Димитър Стоянов, правист, фейсбук
Димитър Стоянов Снимка: фейсбук
Общо 62-ма индивида са били назначени в Министерски съвет от страна на кабинета „ Петков “ в политическите кабинети на самия Кирил Петков и четиримата му вицепремиери. Самото число е повече от скандално.

По време на кабинета „ Борисов “-3, когато аз бях част от политическия кабинет на вицепремиера Захариева в съветническо качество, в другите интервали в него работеха сред 2 и 5 индивида – шеф на кабинета и сред 3 и 4 съветници в другите години.

При премиера Борисов имаше 1 шеф на кабинет, 1 парламентарен секретар и 3 съветници.

При Томислав Дончев имаше 1 шеф на кабинет и 2 съветници.

При Красимир Каракачанов в Министерския препоръки имаше 1 шеф на кабинет и 1 консултант.

При Валери Симеонов/Марияна Николова в другите интервали работеха сред 6 и 7 души – един шеф на кабинет и неколцина съветници по другите ресори.

В другите интервали за времето от 2017 година до 2021 година по линия на политическите кабинети в Министерския съвет са работили не повече от двадесет и няколко души.

Шестдесет и двама индивида (62) е цяла кралска свита от времето на Луи XIV. Това е цяла паралелна администрация на общата и профилираната администрация на Министерски съвет.

Това е извънредно скандално на фона на поръчките на някогашното държавно управление на Кирил Петков, че ще „ редуцира “ администрацията.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР