Димитър Стоянов - един от „журналистите“ от сайтовете „Биволъ“ и

...
Димитър Стоянов - един от „журналистите“ от сайтовете „Биволъ“ и
Коментари Харесай

Вижте манипулаторите от Бивол и Bird.bg

Димитър Стоянов - един от „ публицистите “ от уеб страниците „ Биволъ “ и Bird, изживяващи се в последно време като новите морални ментори на обществото, сподели образно във фейсбук по какъв начин работи машината им за неистини и операции, написа Блиц.
По мотив изявление на професор Даниел Вълчев от през днешния ден, в което преподавателят от Софийския университет и някогашен министър на образованието взима отношение по отношение на двойното поданство на Кирил Петков, Димитър Стоянов разгласява пост във фейсбук.
Според него Вълчев нямал никакво право да държи сметка на „ канадеца “ Петков, тъй като бил народен представител от Национална движение „Симеон Втори" на Симеон Сакскобургготски, а последният имал „ 3 поданства. Ама сигурно има повече от едно “.

 Само в БЛИЦ! Вижте манипулаторите от „ Биволъ “ в деяние!
Естествено, Симеон Сакскобургготски има единствено едно поданство – българско, и това го знае цялото общество, тъй като този въпрос беше повдиган през 2003г. и тогава персонално испанският министър на правораздаването беше заставен да опровергава лъжите по адрес на Симеон, че е имал и испанско поданство.
Поради което „ проверяващият публицист “ Стоянов в този момент освен тотално се излага, само че което е по-важното, дава ясно да се разбере, че за хората от „ Биволъ “ и Bird не истината е значима, а явно изпълняването на поръчки. В случая, да се оплюе професор Вълчев, щом си е разрешил да се изкаже срещу любимецът на кръга „ Капитал “ Кирил Петков.
Цялата пушилка, която подвигат Стоянов и ментора му Атанас Чобанов във връзка „ Пандора Пейпърс “ през последната седмица, пък се основава напълно на неподписани документи, документи и имейли, достоверността на които освен не може да се удостовери, само че и за които самите те признават, че не знаят от кое място са им попаднали.
Но за „ проверяващите публицисти “, както са се кръстили самите те, явно не истината е значима, а задачата е да се наклеветят неуместните и да се свърши услуга на някого (вероятно добре заплатена).
Разбира се, незабавно под поста на Стоянов, възмутени от лъжата му консуматори го опровергават и показват, че не може да се написа наизуст, без да се ревизират източниците. Както и че до момента в който има публицисти, които да пазят нарушителите на закона, няма да се оправим скоро.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР