Димитър Рачков заема 10 място сред българските знаменитости в традиционната

...
Димитър Рачков заема 10 място сред българските знаменитости в традиционната
Коментари Харесай

Ето кой е най-значимата личност в българския шоубизнес

Димитър Рачков заема 10 място измежду българските звезди в обичайна към този момент ранглиста на родния ВИП в българското издание на списание " Форбс ".

Веднага след него, на 11 място е класирана Лили Иванова. Мината година в същата ранглиста тя бе чак по номер 13, тъй че се изчаква с две места напред, само че все пак не може стигне Любо Киров, който отново е първи измежду артистите и е на влиятелното 9 място. " Форбс " явно са луди почитатели на изпълнителя, тъй като по традиция той постоянно е №1 измежду артистите. Миро му диша прахта чак на 30 място, незабавно след него са Дара и Орлин Павлов. Единствените двама чалгари в влиятелния лист са Азис на 18 място и Галена на 34, като тя бележи спад с 9 пункта.

За първи път Герасим Георгиев-Геро влиза в влиятелния лист под №15. След него остават водещите на " Игри на волята " Ралица Паскалева и Димо Стоянов, сложени на 24 и 25 място, макар рекордните рейтинги на предаването, което водят. Едно място пред тях е Михаил Билалов, който се сбогува със " Стани богат ". 26 -ото място е за водещата на " Преди обед " Деси Стоянова. Бившият екранен сътрудник на брюнетката Александър Кадиев се е сгромолясал на 66 място.

Липсват изненади при продуцентите-там постоянно първи са Иван Христов и Андрей Арнаудов, този път класирани на 6 и 7 място, осми пък е Маги Халваджиян. Миналата година тримата отново вървяха комплект.

Иво Аръков е на 67 позиция, незабавно след Кадиев. Алекс Сърчаджиева " е на 49 място. Първи безусловно справедливо е писателят Георги Господинов, на втори и трето място са спортисти-Григор Димитров и Христо Стоичков. Единствената синоптичка в листата е Натали Трифонова на 64 място, с три места напред спрямо миналогодишната ранглиста, пище HotNews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР