Димитър Рачков си е присадил коса, като броил за естетичната

...
Димитър Рачков си е присадил коса, като броил за естетичната
Коментари Харесай

Рачков си присади коса

Димитър Рачков си е присадил коса, като броил за естетичната процедура към 30 000 лв..

Суетният артист обаче по никакъв метод не желал някой да узнае, че и той е станал зависим на новата мода измежду мъжете – да си присаждат коса, с цел да прикриват олесяващото си теме. Комикът се подмладил още преди 5 години в разгара на любовната си връзка с Мария Игнатова, настояват нашите източници, написа Уикенд.

Всъщност сега на Рачков даже не му се постанова да се боядисва, както прави сътрудника му водещ от Господари на ефира Васил Василев-Зуека. Блясъкът на прическата му идва просто от гела, който употребява преди театралните си изяви, настояват стилисти. При свръх модерните процедури по присаждане на коса към този момент не е нужно да си вапцваш космите, когато остаряваш. Няколко години те порастват в цвета, в който са присадени.

Бургазлията употребявал обстоятелството, че преди 5 години като водещ на Като две капки вода дружно със Зуека бяха обръснати в името на високия рейтинг на шоуто. Още тогава Митко към този момент почнал да оплешивява и това удряло по високото самочувствие на не изключително високия комедиант.

Затова малко след края на имитаторското предаване водещият си вградил косми на главата, като се доверил на задгранична клиника и на супер съвременна и скъпа процедура, която дава мигновени резултати, без да се постанова дълго очакване на резултата. За да бъде непокътнато всичко в загадка известният артист пътувал до чужбина, защото знаел, че у нас няма по какъв начин да не го разпознаят.

Дори близки другари и сътрудници на водещия на Господари на ефира не заподозряли, че той е с подправен перчем, защото се усетил рано и подхванал в точния момент ограничения да заличи белезите на времето върху лицето си.

Пет години по-късно баджанакът на Рачков – продуцентът Евтим Милошев си присади коса, като шашна всички с визията си, откакто дълго време се носеше гологлав. А в светските среди подмятат, че актрисата и сценаристка Христина Апостолова се е уредила и двамата й мъже да бъдат с присадена коса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР