Димитър Рачков може изненадващо да срещне нова любов през 2023

...
Димитър Рачков може изненадващо да срещне нова любов през 2023
Коментари Харесай

Алена с прогнози за известните през 2023 г.: Рачков може да срещне нова любов, Джулиана Гани да не бърза за сватба...

Димитър Рачков може изненадващо да срещне нова обич през 2023 година, само че продължава да не мисли за женитба.

Това съобщи пред " България Днес " топастроложката Светлана Тилкова-Алена, която изготви особено за вестника звездни прогнози на известни персони у нас за идната година.

" Инатлив и целенасочен поради деня си на раждане и своя съдбоносен път, Рачков като че ли е претръпнал във връзка с брак и деца, само че годината му до неговия рожден ден през 2023 е на естетика и може да срещне ненадейно нова обич. Ако съобразим и годината и месеца, когато е почнала актуалната му връзка, както бях осведомена, това се е случило в годината му на засилено другарство, само че с най-вече несъответствуващи хора, а месецът е на непоклатимост, чувство за естетика, само че дали манипулативна или същинска, не мога да кажа без датата на изгората му. Сватбата не му е приоритет. Децата биха били добре пристигнали при хармонични връзки. А и след рождения му ден през идната година е задължен да проучва живота си, което е знак, че може да не сътвори семейство или в случай че е прилъган да го стори, към този момент да е съжалил ", изясни Алена.

 

 Рачков и Анита към този момент много време са дружно

Рачков и Анита към този момент много време са дружно

Преди две години Рачков за пръв призна, че има връзка с плеймейтката Анита Димитрова, която е 27 години по-млада от него. Въпреки другите информации за връзките им двамата към този момент са още дружно.

Според Алена любовта при Асен Блатечки и Диляна Попова дефинитивно е завършила.

 

 За Диляна Попова и Блатечки любовта е минало

За Диляна Попова и Блатечки любовта е минало

" Общият им път е останал в предишното. Общо бъдеще нямат. Асен е в персонална година на нови познанства и нова среда, която доста вреди на връзките му с дамата до него, без значение коя е тя. Диляна е в интервал на компликации, подбудени от странични фактори, независещи от нея, който на собствен ред усложнява връзките им изключително в случай че са подлютени и с интриги. Всеки да върви по своя нов път, а като интелигентни хора да запазят положителния звук в връзките си ", внесе изясненост топастроложката.

Алена поучава Джулиана Гани да не бърза с мислите за женитба. В момента плеймейтката е бременна с второто си дете, като този път гадже е новият й другар Теодор.

 

 При Джулиана Гани усещат пламват бързо

При Джулиана Гани усещат пламват бързо

" Изискването на нейния съдбоносен път е да проучва познанствата и партньорствата си, тъй като поради вибрацията в нейния ден на раждане се обвързва наложително с несъответствуващите. Пламват усеща, минава време и идват проблемите и разочарованието, предвестител на раздялата. Очакваното дете от новия й сътрудник не е гаранция за благополучие и хармонично общуване, в случай че в недалечно време се окаже, че мощните усеща са единствено краткотраен прочувствен изблик. Поради тази причина бих посъветвала да не се бърза със сватбата, в случай че, несъмнено, разводът няма да е добър мотив да е в устата на хората, които са чували за нея ", предвижда Светлана Тилкова.

Вижте прогнозите на Алена за други известни персони в България.



Сузанита без женитба до 30-ата годишнина



Сузанита е в интервала си на съдбовна възбрана за брак до нейната 30-а година, а още няма 20. Ще пристигна време да осъзнае, че е избързала с връзката си и основаването на дете, само че всичко е към този момент необратимо.

 

 Сузанита неотдавна стана майка

Сузанита неотдавна стана майка

Сега задачата й е да се лиши на половина от желанието за гласност и да заживее за детето си. Това би й донесло задоволство, а връзката след време ще е минало забравено детинско държание. Личната й година е на материални желания и кармична отплата, по тази причина е добре да твори позитивна карма, вместо да се товари с негативи в връзките.

Галена ще мисли повече за фамилията си



Галена има сложен съдбоносен път, задължаващ я да надмогва трудностите без странична помощ, макар че тя е привикнала постоянно да има на кого да разчита.

 

 Галена я чака година на естетика

Галена я чака година на естетика

Личната й година до нейния рожден ден е на промени, позитивни или отрицателни - зависи от нея самата, на шанс да не разчита. След това навлиза в персонална година на стабилизация и естетика в връзките - знак, че ще обърне повече внимание на фамилията си.

Глория да се готви за компликации



Глория е родена на целеустремена и амбициозна дата, само че с прочувствен съдбоносен път. Инатът й постоянно надскача рационалните граници. Нейната персонална година до рождения й ден през 2023-а я орисва на компликации, които е невероятно да планува, тъй като не са разследване от нейни дейности.

 

 Инатът на Глория постоянно надскача рационалните граници

Инатът на Глория постоянно надскача рационалните граници

След рождения си ден навлиза в персонална година на промени, само че дали ще са позитивни или отрицателни, е въпрос на нейни верни решения и рационални дейности. Датата на раждане на новия другар на Глория не е обществено известна, по тази причина за него ще кажа следното: връзките им няма да са лесни поради заложеното при Глория. Ако до рожденият й ден през 2024-а не са се разделили, може и да продължат дружно.

Успехи чакат Мария Бакалова



Родена на дата на кармична отплата, от дребна Мария Бакалова е войник. Умее да работи и да цени труда, своя и на близките.

 

 Мария Бакалова би трябвало да заобикаля умората

Мария Бакалова би трябвало да заобикаля умората

Затова и през идната година ще се радва на триумф, в случай че се отдаде на рутината и насъбрания опит, макар младостта й да приключва планове, само че не и да стартира дълготрайни нови, на умеенето да проучва и да осъзнава грешките си и на опцията след рождения си ден да печели добре с присъединяване си в нови планове. Да заобикаля преумората, да се грижи за здравето си и ще продължи да се радва на съдбовна протекция.

Съдбата желае Гришо в чужбина



При Григор Димитров съм забелязала една странна наклонност. Той има съдбоносен път, изискващ да живее отвън България. Ето за какво постоянно обществено го поучавам да съблюдава това условие, тъй като в родината си изживява спадове вместо възходи, а те оказват въздействие за дълго време върху триумфите му на корта зад граница.

 Григор Димитров да не идва у нас даже на отмора

Григор Димитров да не идва у нас даже на отмора

А наклонността, която не се трансформира, е, че когато взе участие във значимо съревнование и дадат по малкия екран аудитория в неговия роден град, постоянно има проблем и или съумява мъчно, или губи. Явно " почитателите " в родното му място завиждат на това, което е, и макар че викат и се радват на триумфите му, не са откровени и с мисъл формата на завистта му вредят. До рождения му ден през 2023 се постанова да се подчини на ориста си, а по-късно общителността му носи изгода, в случай че е с верните хора, така че тогава да мисли за нова обич. Повтарям съвета си, в случай че е допустимо, до момента в който завърши спортната си кариера, да не идва в България даже на отмора.


Стабилизация за Божинката



Големи бяха очакванията за Валери Божинов, само че самичък пропиля кариерата си. Неговият съдбоносен път изисква да живее трайно отвън родината си и да съумява за граница, без значение дали ще продължава да е футболист в непознат тим, или ще се заеме с нещо друго.

 Валери Божинов може да е даже треньор в учебно заведение

Валери Божинов може да е даже треньор в учебно заведение

До неговия рожден през 2023 е в година на промени и пътувания, а по-късно - на стабилизация от всякакво естество. Какво му следва, не знам. Ако показа какво е намислил, ще кажа печелившо или губещо е. Но ми се коства необичайно футболист, играл в " Ювентус " и " Манчестър Сити ", да приключи кариерата си в " Септември " (София). Да търси занятие отвън България, в случай че ще да е треньор на учебен тим, само че зад граница.


Бербатов да не става началник на БФС



Съдбовният път на Димитър Бербатов е сложен, а денят му на раждане е притежател на умеене да притегля несъответствуващи познанства, които на пръв взор му оказват помощ, само че в действителност му вредят.

 Димитър Бербатов притегля несъответствуващи познанства

Димитър Бербатов притегля несъответствуващи познанства

Личната му година до рождения ден през 2023 е на ново начало, а по-късно не трябва да е припрян и да надскача опциите си, в случай че желае да реализира нов кариерен връх. Сигурна съм, че ще го отчайвам, само че не е в негова изгода да е ръководител на БФС, тъй като ударите, в случай че заеме поста, ще са толкоз непредвидени и мъчителни, без значение от качествата, които има, че може, с изключение на да го дискредитират, което е по-малкият проблем, само че и да го разболеят. От друга страна, не върви да се отхвърля от успеха. В случая златна среда няма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР