Димитър Рачков корабокрушира и оцелява на малък дървен сал! Или

...
Димитър Рачков корабокрушира и оцелява на малък дървен сал! Или
Коментари Харесай

Рачков корабокрушира със сал край София?

Димитър Рачков корабокрушира и оцелява на дребен дървен сал! Или най-малко подобен наподобява е сюжетът на новата продукция, която водещият беше видян да снима преди дни покрай София. Случайни туристи се натъкнали на водещия и екипа му до момента в който работели на закътано местенце край крайбрежията на язовир " Искър ".

Очевидците твърдяти потвърждават със фотоси, че водещият на " Забраненото шоу " се бил разположил по къси гащи и риза върху съмнително дребен по размери дървен сал посред водите на язовира. Примитивното плавателно средство обаче наподобява е било удобно обзаведено с ледник и даже дребен ретро-телевизор.

Продуцентите на " Забраненото шоу " изрично отхвърлиха коментар за естеството на продукцията, в която Рачков явно още веднъж ще бъде във водеща роля. " Нямаме практиката да разясняваме плановете си преди да са подготвени за публиката ", обявиха от щаба на Магърдич Халваджиян и компания. Самият Рачков също не бе открит за коментар. За него се знае, че бе на отмора в Италия след финала на първия сезон на шоуто си и присъединяване му в рекламната акция на хазартния оператор Уинбет, само че очевидно още веднъж е на работна вълна.

Въпреки мълчанието на продуцентите и водещия обаче могат да се създадат много обосновани догатки какво тъкмо е снимано на язовир " Искър ", които могат да се сведат до тъкмо три работни хипотези - Рачков или снима материал за новия сезон на шоуто си по Нова ТВ или нова реклама или... слуховете за ново риалити шоу, на което той ще бъде водещ и които разбуниха духовете в светските среди през последната седмица, са правилни.

Както стана ясно преди дни, родните звезди от сцената, екрана и интернет са мощно заинтригувани от тайнствен нов риалити формат, който доста скоро ще се завърти в мрежата и ще изпревари новите сезони на телевизионните продукции, планувани за есента.

Ако се има вяра на оскъдната информация, която идва главно от клюки и реплики на ухо по разнообразни празненства, новият риалити формат ще ангажира много от " нормалните обвинени " в родния гламур. Засега обаче няма никакви вести нито за участниците, нито за наличието на шоуто.

Според непотвърдена информация, измежду спряганите за присъединяване са поп-фолк реализатори, само че и театрални и кино артисти и онлайн инфлуенсъри. Всички от спряганите досега имена, които потърсихме за коментар, отхвърлиха да разискват тематиката, без да дадат еднопосочен отговор или с цел да не си затворят вратата за възможна покана за присъединяване или поради клаузи за конфиденциалност в договорите.

Единственото, което наподобява натрапчиво се повтаря в шоубизнес средите е сигурното присъединяване на Димитър Рачков без обаче да е напълно ясно в каква роля. Припомняме, че бургазлията в никакъв случай не е бил участник в риалити, а се е изявявал в сходни формати единствено като водещ.

Липсата на автореклами за шоуто в ефира на главните малките екрани е солидно доказателство, че незнайното към този момент събитие ще се излъчва в интернет. Колкото до неговото наличие, с огромна възможност можем да чакаме конкуренция с провокации от разнороден темперамент, само че това също е единствено съмнение.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР