Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев изпълняват главните роли

...
Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев изпълняват главните роли
Коментари Харесай

Рачков и още куп звезди в нов български сериал

Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев извършват основните функции в сериала „ Всичко за сина ми “, оповестяват продуцентите от Българска национална телевизия.

„ Екранният облик на един артист не е единствено това, което виждат феновете. Не е единствено „ цветя и рози “ – той е жив човек, който има своите несгоди, своите проблеми. Радвам се, че в този план ще успеем да покажем това “, споделя Димитър Рачков.

В продукцията вземат участие също Ириней Константинов, Янина Кашева, Васил Банов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджарова, Филип Буков.

12-серийната комеди драма е част от филмопроизводството на публичната телевизия, разясняват от Българска национална телевизия. „ Това е методът да се поддържат надарените български актьори и екипи. Вярваме, че ще имаме още един план, с който да се гордеем “, споделя Антон Андонов, член на управителния съвет на Българска национална телевизия.

Изпълнителен продуцент е „ Дрийм тийм “ с продуцент Евтим Милошев. Творческият екип включва Павел Г. Веснаков – режисьор и изобретателен продуцент, Христина Апостолова – основен сценарист, Петър Мисов – шеф продукция. Оператори са Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

„ Заварваме един уединен татко, който отглежда самичък детето си и в самото начало, това е повратната точка, се завръща неговата майка. Там стартира и нашият роман, в който ще създадем дисекция на това семейство и на обстановката, в която една дребна неистина, или поредност от огромни неистини, основава житейски проблеми “, сподели Евтим Милошев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР