Димитър Рачков е на път да си направи най-големия подарък

...
Димитър Рачков е на път да си направи най-големия подарък
Коментари Харесай

Димитър Рачков пак ще става баща

Димитър Рачков е на път да си направи най-големия подарък за 50-ия си рожден ден, като стане баща за повторно. Комикът от години е благополучен с по-младата Анита и единствено неналичието на дете нарушава хармонията сред двамата.

Водещият има един наследник, който, като се изключи че живее с майка си Христина, е към този момент огромно момче и по тази причина Митко нямал самообладание да гушне бебе.

Новината, че двойката прави всичко допустимо да се трансформира в тройка, издаде първа Гала, която в интернет честити на Рачков.

Тя изненадващо пожела успокоение на него и Анита, с цел да могат скоро да оповестят вест, която всички чакат. През лятото приятелката на комика съвсем не сподели своя фотография, като такива от плаж или ваучър изрично липсват. Анита е хубаво момиче и доста обича да се снима в интернет, само че през последните месеци желанието й като че ли се е изпарило.

Причината е бременното коремче, което тя ще се пробва да скрие оптимално дълго. Димитър си дал ясно сметка, че в случай че не побърза, нищо чудно второто му отроче да е набор на внука му.

Анита пък, която по този начин и не записва ден трудов стаж, била идеалната младоженка трофей – млада, красива и подготвена да гледа къща и дете, за разлика от някогашната Мария Игнатова, която прави всичко допустимо да е непрестанно на екран.

Когато станал татко за първи път, Рачков бил прекомерно ангажиран да прави кариера и да изкарва пари, по тази причина и нямал доста време за Митко – младши. Днес обаче се чувствал изцяло подготвен да стане родител, по тази причина с Анита не губили време.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР